Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Колос (Головки) - 2014
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
ВІКТОРА ЧОРНОГО ВИЗНАНО НАЙКРАЩИМ ГРАВЦЕМ ЧЕМПІОНАТУ ЖИТОМИРЩИНИ
 
Прихід найкращої пори року засвідчили не лише вдалі виступи на євроарені грандів українського футболу, що впевнено переграли представників одразу трьох найавторитетніших чемпіонатів континенту. Саме в той час, 18 лютого, прокинулася від зимової «сплячки» й обласна федерація футболу, провівши перше у новому році засідання Виконавчого комітету – вищого органу цієї громадської організації.
Хоча головною темою порядку денного було затвердження підсумків футбольного сезону-2008, чимало виступаючих, як і голова ЖОФФ О.Чернявський, який вів засідання, зверталися до сезону наступного, що вже невдовзі має стартувати. Як і завжди, першими розпочнуться змагання на Кубок Житомирщини, у яких візьме участь найбільша кількість команд – від обласного центру до найвіддаленіших районів та селищ.
За підсумками чемпіонату області 2008 року (вища ліга) чемпіоном визнано малинський «Металург», а призерами – коростенський «Хіммаш» та житомирський «Легіон». Кращим футболістом області одностайно визнано гравця «Металургу» Віктора Чорного, котрий став також і кращим голеадором (13 голів). Серед воротарів найкращим визнано Дмитра Мельниченка з «Хіммашу», а кращим арбітром став Анатолій Лукашенко з Бердичева. Першість області (перша ліга) виграла романівська «Зоря-Енергія», призерами стали «Граніт» з Малинського району та овруцький «Вручій».
Згідно із затвердженим Виконкомом ЖОФФ календарним планом на 2009 рік, Кубок області буде розіграно протягом квітня-червня із залученням не менш як 24 команд. Чемпіонат і першість Житомирщини мають розпочатися на початку травня, а завершиться черговий футбольний сезон у жовтні матчем за Супер-кубок області.
Вже в березні розпочнуться наймасовіші змагання серед дітей на призи Всеукраїнського клубу «Шкіряний м,яч». Під орудою ФСТ «Колос» пройде традиційний фестиваль «Даруймо радість дітям» (з березня по червень), а в травні планується провести дебютну першість області з футболу серед дівчат. Неодмінно відбудуться й меморіальні турніри А.Пузача (серпень, Бердичів), В.Баннікова (вересень, Житомир), В.Стародубова (жовтень, Житомир). Вже в лютому у Бердичеві відбувся дитячо-юнацький турнір на призи Л.Копитка, а у вересні має відбутися у Новограді-Волинському подібний турнір на призи С.Круликовського.
Не забуто в календарному плані ЖОФФ і змагання Дитячо-юнацької ліги області, і першість серед ветеранів, і галузеві футбольні змагання та заключний турнір сезону - на кубок «Поліська осінь». Останнім питанням порядку денного значилося святкування 50-річного ювілею команди майстрів Житомира.
Втім, детального розгляду його не відбулося, бо деякі члени Виконкому поставили питання: як святкувати ювілей команди, якої вже декілька років не існує? Тож вирішено було лише створити ініціативну групу для розробки плану заходів, чільним пунктом якого стане питання про відродження у Житомирі великого футболу, що має вирішуватися неодмінно у співпраці з органами обласної та міської влади. Наступне засідання Виконкому заплановано на березень.
Комітет ЖОФФ засобів масової інформації.
http://ztfootball.com.ua
Категорія: Житомирщина | Переглядів: 1535 | Додав: oks
Всього коментарів: 0

© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"