Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Металург - Прес (Леніне) - 1:2 (1/2 КО) - 2009р.
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
“МЕТАЛУРГ” ВИЙШОВ В 1/4 ФІНАЛУ КУБКУ ОБЛАСТІ
 

Свій стартовий матч сезону “Металург” проводив в суботу в смт. Довбиш Баранівського району з командою “Авангард”. В цьому двобої визначався володар путівки в 1/4 фіналу  Кубку області. Суперники виходили на поле дещо побоюючись один одного: для “Металурга” під знаком запитання була реальна міць “Авангарда”, так як дебют господарів мав відбутися із значним підсиленням (правда, через певні обставини воно так і не відбулося), а гравці “Авангарда”  відчували деяку невпевненість, приймаючи грізну команду минулорічного чемпіонату.

Протягом матчу командам дошкуляли пориви вітру, які додавали невпевненості діям воротарів та не давали змогу перебити м’яч через середину поля. Сім із восьми голів були забиті у ворота, в бік яких дув вітер. В першому таймі малинчани забили три “сухі м’ячі у ворота господарів. Після перерви статус-кво було відновлено. Три поспіль голи у ворота гостей додали впевненості гравцям “Авангарда”, проте відсутність замін в команді, яка призвела до втоми футболістів, не дала змоги дотиснути гостей. Тож гру було переведено в додатковий час, в якому гравці “Металурга” зуміли забити два м’ячі, тим самим встановивши остаточний рахунок 3:5 на свою користь.

Хорошою грою в матчі відзначився гравець “Металурга” Юрій Колесник, гравці “Авангарда” – нападник Катращук, півзахисник Жеребчук та капітан команди Юрій Чорний (як тренер та гравець), для яких винагородою за гарну гру були оплески чисельних глядачів.

Суперником “Металурга” в 1/4 фіналу Кубку області став скраглівський СФК “Арсенал” з Бердичівського району, який в 1/8 фіналу здолав на виїзді команду Черняхівського району “Темп” (Селянщина) з рахунком 1:0. На цій стадії матчі проходитимуть на полях обох команд. Перша гра пройде в Малині 22 квітня о 17.00.

За матеріалом http://fca.at.ua
Категорія: ФК Металург | Переглядів: 1311 | Додав: oks
Всього коментарів: 0

© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"