Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
ФК Любовичі - володар кубку "Весна-2012"
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
ЗУБЧУК ЗАЛИШАЄТЬСЯ...
 

Минулої суботи виконком Малинської районної федерації не прийняв відставки її голови Юрія Зубчука, довіривши йому й надалі керувати районним футболом.

По великому рахунку, таке рішення членів виконкому нікого не зди­вувало. Адже ще ледь не відразу після того, як Зубчук офіційно оголосив про свій намір залишити пост керівника фе­дерації, більшість представників футбо­льних команд району, з якими автор цих рядків мав розмову, стверджували, що вагомих підстав для прийняття відстав­ки немає.

За їх словами, керівник федерації, при­ймаючи таке рішення, очевидно, більше керувався емоціями після скандальних матчів на кубок «Весна-2011» між «Буді­вельником» з Гранітного та «Колосом» із Головок, ніж конкретними звинувачен­нями у свій бік, яких, по суті, і не було. Але подібні скандали у футболі, особли­во на рівні місцевих змагань, виникають дуже часто, а тому не повинні бути при­водом того, щоб голова федерації брав усю провину на себе, тим самим піддаю­чись впливу окремих керівників футбо­льних клубів, в тій чи іншій мірі причет­них до конфлікту. «Так що, — заявляли тоді мої співрозмовники, — нехай Юра не бере «дурного в голову...» і працює й надалі, бо загалом зі своїми обов'язка­ми він справлявся непогано».

Свою позицію стосовно заяви Зубчука про відставку вони й підтвердили на за­сіданні виконкому 14 травня. Щоправда, були з цього приводу й інші думки, але їх навіть не роз­глядали.

Таким чином, робимо висновок, конф­лікт у районній федерації футболу — ви­черпаний: Зубчук залишається і наразі займається організаційними питаннями з підготовки і проведення чемпіонату району-2011, старт якого призначено на останню неділю травня.
.
Микола Кузьменко "Соборна площа”.
Категорія: Малинщина | Переглядів: 1085 | Додав: oks
Всього коментарів: 0

© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"