Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Металург - ФК Бердичів 7:2 (2008р.)
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
ПІДСУМКИ РАЙОННОГО ЧЕМПІОНАТУ
 
18 листопада у великій залі райдержадміністрації за участю керівництва району, депутата обласної ради Володимира Пехова, представників районної федерації футболу, футбольних команд пройшло урочисте підведення підсумків районного чемпіонату з футболу 2011 року.
.
Заступник голови райдержадміністрації Валерій Марценюк у привітанні відзначив, що «…наш край багатий на футбольні таланти, на людей, яким не байдужий спорт. Тому, і чемпіонат Малинщини, і участь команди району в обласній першості серед ветеранів буде й надалі радувати наших вболівальників».

.
За зайняте ІІІ місце відзначено команду «Ветеран», яка представляла Малинський район в чемпіонаті області з футболу серед ветеранів.

.
Медалями та дипломами нагороджено переможців районного чемпіонату з футболу – команду «Будівельник» - І місце, команду «Каскад Юнайтед» - ІІ місце та команду «МКДЗ» - ІІІ місце.
.
Команд-переможниць спеціальними преміями відзначив депутат обласної ради Володимир Пехов.
.
За підсумками чемпіонату району з футболу 2011 року районною федерацією футболу та відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації нагороджено в номінаціях: «Кращий гравець» - Гаєвського Олександра (команда «Будівельник»), «Кращий бомбардир» - Прокопчука Ігора (команда «Будівельник»), «Кращий воротар» - Диняка Олександра (команда «Будівельник»), «Кращий захисник» - Грищенка Миколу (команда «Сокіл»), «Кращий півзахисник» - Прокопенка Олексія (команда «МКДЗ»), «Кращий нападник» - Пустовойта Сергія («Каскад Юнайтед»), «Кращий суддя» - Демчука Олександра.

.
Кубком «Прогрес», який встановлений районною федерацією футболу і визначає показники команди в порівнянні до минулого сезону, відзначено скуратівську футбольну команда «Юність».
Малинська РДА
Категорія: Малинщина | Переглядів: 1459 | Додав: oks
Всього коментарів: 0

© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"