Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Залізничник (Малин) - 2014
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
"ГРАНІТ" ПРОГРАЄ І МАЙЖЕ ВТРАЧАЄ ШАНСИ НА "СРІБЛО"
 
В 17-му турі першості області “Граніт” в гостях поступився переможцю змагань ФК “Бараші” з рахунком 1:2 і значно погіршив свої шанси вдруге поспіль здобути “срібло". Тепер доля другого місця знаходиться у руках, точніше сказати - ногах, гравців довбиського “Авангарду”.
Сьома
хвилина матчу стала щасливою для футболістів "Граніта". Роман Михайлов майстерно закрутив м'яч в лівий  кут воріт - 0:1. У відповідь на десятій хвилині В.Чабак пробиває вище воріт. Гості непогано обстрілюють  ворота господарів з далекої відстані. В одній з атак "Граніт" влучає в перекладину воріт та продовжує грати за принципом: кращий захист - атака.  Кінцівка першого тайму стає переломною в зустрічі, спочатку В.Попович ударом головою зрівнює рахунок зустрічі. Через кілька хвилин Іван Чапський ударом під перекладину воріт підхоплює уболівальників з своїх місць - 2:1. Чергова атака на ворота "Граніта", м'яч пролітає біля стійки воріт. Другий тайм став продовженням першого - переважає атакуючий футбол. На початку другого тайму футболісти "Граніта" втрачають можливість забити м'яч, після виходу двох гравців проти захисника ФК "Бараші". Відразу кутовий та з кількох метрів підступний  удар головою Олега Зборовського - Д.Михеєв виручає команду. ФК "Бараші" відповідає ударом в перекладину воріт. Обидві команди в цьому матчі заслуговують на найвищі похвали.





За матеріалом sportem.at.ua
Категорія: Житомирщина | Переглядів: 1788 | Додав: oks
Всього коментарів: 4
4 авангард   (27.09.2009 20:51) [Материал]
Результатик Граніт-Брусилів де?

3 zukzuk   (25.09.2009 10:52) [Материал]
Приходьте завтра(субота). Ветерани:Авангард-Звягель.
Початок о 13 годинї. Потїм, мабуть,:Гранїт-Брусилїв.

+1   Спам
2 jazz   (21.09.2009 14:20) [Материал]
Граніту потрібний тренер - і з цьогорічного складу треба робить переможців, а не бронзових призерів!!!!!!!!!!!!!!!

+1   Спам
1 Палкий вболівальник футболу   (21.09.2009 08:14) [Материал]
Команда Граніт дуже пристойно виступає вже другий сезон поспіль. В минулорічному сезоні вони обіграли двічі свого сусіда по турнірній таблиці з загальним рахунком 4:1. Думаю цього річ Авангард вже не випустить з своїх рук "срібло". Адже у Авангарда залишилась гра з ФК "Черняхів" та домашня гра з "Кераміком" яка була перенесена. Тож думаю розклад буде такий:
1. Бараші, 2. Авангард, 3. Граніт, 4. ФК "Черняхів", 5. Керамік,. 6. Колос, 7. Довбиш,(цим воще повезло 3 технічні перемоги зараховано biggrin )8. Спартак, 9.Брусилів, 10. Шахтар.


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"