Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Авангард - 1961
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
РОЗПОЧНЕТЬСЯ БОРОТЬБА ЗА "БРОНЗУ"
 

Перше коло чемпіонату закінчене. 9 серпня стартує друге. Звягельчани розпочинають з домашньої гри проти команди ФК «Бердичів» (Бердичів). У першому колі на полі суперника наші земляки поступилися із рахунком 0:1, хоча з огляду на гру поразки не заслуговували.

Що можна сказати, дивлячись на турнірну таблицю чемпіонату області? Перше: є явний лідер – це команда «Металург» (Малин). Колектив добре укомплектований, є лідери у кожній ланці. Фінансовий стан дозволяє їм запрошувати футболістів з інших міст. Місцевих вихованців, котрі виходять у стартовому складі, лише троє – це мінус. Команда грає в атакуючий футбол – багато забиває, але й пропускає чимало.

Друге: «Хіммаш» за потенціалом повинен боротися за перше місце, але через невизначеність на початку сезону втратив важливі для себе очки. До того ж програв домашню зустріч свєму принциповому супернику і в результаті – розрив у п’ять очків, котрий дуже важко ліквідувати.

Третє: за «бронзу» в другому колі точитиметься серйозна боротьба. На третє місце претендують одразу кілька команд. Єдина команда, котра може зійти з дистанції через фінансові проблеми, - це «Коростень» (Коростень). Там ситуація така: керівництво клубу вирішило фінансувати тільки команду 2-ї ліги чемпіонату України. «Дорожник», «Легіон», «Звягель-750», «Прес», «Бердичів» мають велике бажання опинитися на п’єдесталі. Шанси у цих команд приблизно однакові. Звягельці мають плюс – 5 домашніх ігор, в яких постараємося по максимальному взяти очки. На виїзді маємо зіграти чотири непрості поєдинки, перший з яких відбудеться 16 серпня проти «Хіммашу», якому очки потрібні як повітря, аби не відпускати далеко «Металург».

«Звягель-750» у переві чемпіонату тренувався один тиждень без великих навантажень. Потім навантаження поступово зростали. Зараз команда працює у звичному режимі – 4 тренування на тиждень плюс гра на першість області. У якому стані знаходиться колектив – оцінять вболівальники 9 числа. Отож приходьте на стадіон підтримати нас, а ми постараємося продемонструвати гарний футбол.

 

Програмка до матчу «Звягель-750» (Новград-Волинський) – «Бердичів» (Бердичів») від 09 серпня 2008 року
За матеріалом сайту http://fcberdychiv.pp.net.ua

Категорія: Житомирщина | Переглядів: 1422 | Додав: oks
Всього коментарів: 3
3 barec   (22.08.2008 18:12) [Материал]
Так у Звягеля є дуже хороші матчі бути 2 і це реально головне не втрачати очки де їх потрібно брати і все буде гаразд

2 121212   (22.08.2008 18:04) [Материал]
А чому розпочнеться, власне, боротьба за бронзу. Для деяких команд вона вже розпочалася з 1 туру чемпіонату. А чому лише за бронзу, а за срібло хіба ні. І ще багато чому.

1 oks   (16.08.2008 15:00) [Материал]
Дійсно, у стартовому складі Металурга виходить три місцевих футболіста, четвертий (воротар) виходить у матчах АЛ. По нишнім міркам, 3-4 аборигенів, я вважаю - це нормально, плюс на заміну виходять також місцеві.


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"