Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Промінь - чемпіон України з футзалу ФСТ "Колос"
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
"МЕТАЛУРГ" – "АРСЕНАЛ"(СКРАГЛІВКА) 1:1
 

Металург: Кособуцький – Поліщук, Заглада, Колесник, Р. Михайлов – Ю. Чорний (Онищук), Омельянчук, Диняк, Ковальчук(к) – В.Чорний, Туліглович (Борисюк).

 

Голи: 1:0 Туліглович (54 хв), 1:1 ? (56 хв).

Вилучення: 83, 86 хв (обоє “Арсенал”)

 

Останнє місце “Арсенала” зіграло злий жарт з гравцями “Металурга”, які у першому таймі виглядали непереконливо і знаходились у розібраному стані. А гості навпаки – до мозку костей були серйозно налаштовані на гру. Їхня вмотивованість так і сяяла від них. Видно, у шикарному авто президента “Арсенала” на них чекала щедра винагорода. Загалом гості показали грамотний та технічний футбол, який у наступних матчах дозволить їм відібрати не одне очко у лідерів. На початку другого тайму Руслан Туліглович, після вкидання ауту, пробив повз воротаря і зробив рахунок 1:0. Здавалося, що “Металург” без проблем буде закріплювати перевагу, але не тут то було – “Арсенал” дуже швидко відігрався. Захисники малинчан залишили одного нападника “Арсенала” на лінії штрафного майданчика, котрий нескладним ударом пробив Кособуцького. “Металург” до кінця матчу штурмував ворота гостей, але марно. Навіть не допомогли два вилучення на при кінці гри гравців “Арсенала”.  
Перерва в чемпіонаті явно не пішла на користь "Металургу".
ФОТО
Категорія: ФК Металург | Переглядів: 1804 | Додав: oks
Всього коментарів: 5
5 oks   (29.08.2008 19:04) [Материал]
Так, Соболь відсудив невпевнено і чимало помилявся. Таке суддівство в області буває ледь не кожного матчу, тому навіщо його згадувати? Один пеналь був за рахунку 0:0, іншого я не бачив. Перша червона картка 100% заслужена, той гравець мав ще набагато раніше покидати поле, але суддя пожалів його. Про другу червону я не беруся судити. За часом особливо не слідкував, але також відчув, що його було додано чимало. Сумніваюсь, що хтось обурювався з цього приводу, по логіці повинно бути все навпаки. Перший вилучений гравець розповідав вболівальникам - як у нас в області погано організований футбол, а за взірець наводив Вінничину.

4 Джон   (29.08.2008 11:41) [Материал]
А чого ж нічого не пишеться про суддівство? За словами представників "Арсеналу", Соболь відсудив так, що додому в Житомир "пішов пішки", хоча на гру він приїхав з "Арсеналом". Зокрема, знову ж таки за словами представників "Арсеналу", обидва вилучення були незаслуженими, двічі не призначалися пенальті у ворота "Металурга" та було додано багато компенсованого часу. Це все викликало обурення навіть у вболівальників "Металурга".
Не стверджую, що усе саме так і було, але інформація така є.

3 slem   (28.08.2008 21:12) [Материал]
350 грн. платять футболістам Арсенала за гру, тому результат відповідний

2 barec   (28.08.2008 00:02) [Материал]
опана surprised

1 sear   (27.08.2008 21:40) [Материал]
йо ка ле ме не angry


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"