Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Аврора Київ - Металург-Ветеран (2011р.)
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
"МЕТАЛУРГ" - "ХІММАШ"(КОРОСТЕНЬ) 1:2
 

“Металург”: Кособуцький – Заглада, Поліщук, Колесник, Р.Михайлов – Шевчук, Ю.Чорний, Диняк (Гаєвий), Ю.Ковальчук – к  – Омельянчук, Борисюк (Онищук).

Запасні: Купневич

Голи: 0:1 - ? (24 хв.), 1:1 -  Ковальчук (27 хв.), 1:2 - ? (90+2 хв.)

 

 
У “Металурга” була відсутня основна пара нападників – Віктор Чорний та Руслан Туліглович, що великою мірою і визначило підсумковий результат гри, оскільки пара Омельянчук – Борисюк не показала гри, гідної гравців передньої ланки. Омельянчук вперше грав на цій позиції, а Борисюк вперше вийшов у стартовому складі. Лавка резервістів складалася лише з трьох футболістів.

Вже з перших хвилин гри коростенці показали, що вони приїхали в Малин всерйоз поборотися за перемогу, що і підтвердив гол на 24 хвилині після стрімкої контратаки. Запахло смаженим. Проте через три хвилини Юрій Ковальчук після навісу з правого флангу розстріляв воротаря “Хіммашу” – 1:1. Загалом перший тайм пройшов в рівній боротьбі, а от в другому таймі натиск гостей з кожною хвилиною наростав. Почали з’являтися сумніви про позитивний результат для “Металурга”, а після того, як боковий арбітр і оком не моргнув, коли нападник коростенців знаходився у трьохметровому офсайді (правда вихід віч-на-віч з воротарем він не реалізував), відчулося, що “Металургу” і справді сьогодні нічого ловити. Головний суддя також поступово почав збільшувати частоту свистків на користь “Хіммаша”. І у підсумку він досвистівся до того, що на останній доданій хвилині (їх було чомусь дві) гості після розіграшу кутового зуміли вирвати перемогу. Відразу ж пролунав фінальний свисток. Що саме гидке було у моменті після забитого м’яча так це те, що гравець “Хіммаша” Дмитро Тосіч дивлячись на вболівальників демонстративно плюнув у їхній бік. На перший погляд нічого дивного нема в цьому епізоді, але ж він ще пару місяців назад бігав в аматорській лізі за “Металург” і показував з себе відданого гравця.

Перша поразка “Металурга” в чемпіонаті. Коронація відкладається ще на деякий час.
Сьогодні мене "попрохали" свистіти в бік воріт "Металурга" (красномовний жест арбітра)
Категорія: ФК Металург | Переглядів: 1510 | Додав: oks
Всього коментарів: 5
5 Криця   (29.09.2008 00:33) [Материал]
metalurg-malyn
Всі плани людині сплутали. biggrin От так і в "Неваді" він все "прорахує", а потім в гральний автомат зарплата за зарплатою гравців влітає. biggrin sad

Не знаю-не знаю, оксе, от тобі вже від "ящичка" ну ніяк не викрутитися. wink Чекаємо-недочекаємося! smile "Металургу" треба дуже постаратися, аби в трьох матчах не здобути 5 пунктів.


4 sear   (28.09.2008 18:37) [Материал]
як так що металург програв sad

3 slem   (27.09.2008 21:58) [Материал]
Для святкування чемпіонства.

2 slem   (27.09.2008 20:06) [Материал]
А президенту ФКММ вести ящик шампанського в Бердичів. smile

1 oks   (27.09.2008 19:50) [Материал]
Як не старається президент ФКББ, але, мабуть, прийдеться таки приймати вдома Металург biggrin


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"