Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Промінь - чемпіон України з футзалу ФСТ "Колос"
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
"МЕТАЛУРГ" - "ЗВЯГЕЛЬ-750" (НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ) 5:1
 

“Металург”: Кособуцький – Поліщук, Шевчук (Гаєвий), Колесник, Р.Михайлов – Омельянчук (Купневич), Ю.Чорний, Диняк, Ковальчук (к) – В.Чорний (Лазаренко), Туліглович (Борисюк)

Запасні: С.Михайлов, Якименко, Заглада, Онищук
 
"Звягель-750": Дубров (Челядін), Ванжура (Семененко), Вакуленко, Соболевский, Кравчук (Весельський), І.Ковальчук (Носарєв), Горбаченко (к), Герасименко (Ржонковский), Войтович (Перебийніс), Перін, Корнійчук
 
Вилучення: Кособуцький (62, фол останньої надії)
Голи: 1:0 Ю.Чорний (11), 2:0 Ванжура (12, автогол), 3:0 Омельянчук (28, з пен.), 4:0 Диняк (60), 4:1 Горбаченко (82), 5:1 В.Чорний (86)

 

 
На матч “Металург” вийшов у золотистих футболках без номерів з написом на грудях – “МЕТАЛУРГ”, на спині – “ЧЕМПІОН 2008”. Можливо, це деякою мірою психологічно надавило на гравців “Звягеля”, які хоч і домінували на полі протягом всього матчу, але це все виглядало беззубо. Єдине, що вразило – це техніка та зріст гравців гостей. По цих показниках “Звягель”, на мій погляд, переважає всі команди області. “Металург” у матчі, який для нього нічого не вирішував, продемонстрував найкращу гру у другому та одну з найкращих ігор в сезоні.

 

 
Хто знає, як все закінчилося б, якби “Металург” на початку гри не врятувала поперечина, але на 12 хвилині рахунок вже був 2:0. Спочатку Юрій Чорний на 11-й хвилині закинув м’яч за вуха Максиму Дуброву з-за меж штрафного майданчика. А через хвилину Віктор Чорний виконав простріл на 11-ти метрову позначку з лівого флангу і захисник гостей зрізав м’яч у власні ворота. На 28-й хвилині того ж Віктора Чорного поклали на газон у “штрафній” і Микита Омельянчук з пенальті зробив рахунок 3:0. Згодом гравці “Звягеля” вимагали у арбітра пенальті, але марно (про об’єктивність рішення не беруся судити). А запасний воротар гостей – Геннадій Челядін, занадто емоційно прохав своїх гравців провірити на міцність голову арбітра. У перерві рефері довелося тікати у роздягальню.

 

 
У другому таймі “Звягель” ще більш активніше почав діяти, проте на 60-й хвилині Андрій Диняк виявився розторопнішим у штрафному майданчику і з 10 метрів розстріляв голкіпера гостей – 4:0. Після цього тренер гостей змирився з поразкою і почав випускати на поле один за одним резервістів, а тренер “Металурга”, навпаки – так і не дав всім гравцям зіграти в цьому матчі, що свідчило про велике налаштування на результат у цьому матчі. На 62-й хвилині Юрій Кособуцький зіграв за межами “штрафної” руками і побачив перед собою червоне світло, хоча у цьому епізоді арбітр міг би дати гравцям “Звягеля” змогу забити м’яч, який котився у бік порожніх воріт, проте вирішив зупинити гру. Але гості таки змогли сьогодні забити гол – на 82-й хвилині це зробив лідер “Звягеля” - Дмитро Горбаченко. Остаточну крапку в матчі поставив Віктор Чорний, який на 86-й хвилині після контратаки спокійно переграв Геннадія Челядіна – 5:1.

 

 
Ось так – у матчі, якій нічого не значив для однієї команди,  вийшла справжня “заруба”. У складі “Звягеля “ найбільше сподобалися Горбаченко, Войтович, Корнійчук.
Категорія: ФК Металург | Переглядів: 1502 | Додав: oks
Всього коментарів: 4
4 Bakero   (12.10.2008 19:26) [Материал]
новоград (КАКА) и жлобы

3 121212   (11.10.2008 22:08) [Материал]
Так, Звягель в прольоті.

2 slem   (11.10.2008 21:06) [Материал]
Шкода "Звягель-750", невже пролетіли бронзові медалі?

1 oks   (11.10.2008 17:43) [Материал]
Це щось нове (і не тільки для обласного чемпіонату) - виходити на гру у чемпіонських футболках. Круто виглядає cool


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"