Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
ФК Бердянськ - СК Авангард - 2:1 (2008р.)
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
ПІДГОТОВКА ДО ЄВРО-2012 НА ЖИТОМИРЩИНІ
 

Три з половиною мільярди гривень потрібно, аби реалізувати Житомирську обласну програму підготовки та проведення в Україні Євро-2012. Відповідно до статей цієї програми, затвердженої головою Житомирської облдержадміністрації, третину коштів очікують з державного бюджету, а понад 2 мільярди 250 мільйонів матимуть інші джерела надходження. В програмі передбачається капітально відремонтувати в межах області за європейськими стандартами певні відрізки доріг Київ-Ковель-Ягодин та Київ-Чоп, біля автотрас додатково ввести в дію 14 готельно-ресторанних та мотельних комплексів. Гості Чемпіонату дорогою до місць проведення фінальних футбольних поєдинків, окрім зручностей мають відчувати й естетичне задоволення. А тому в Програмі передбачено привести до належного вигляду 4 скульптури-пам’ятники вздовж автомобільної дороги Київ-Чоп і облаштувати 23 кілометри парканів та 6 гектарів газонів і зелених насаджень у населених пунктах, повз які проходять основні автомобільні дороги.
http://103fm.com.ua/

Категорія: Житомирщина | Переглядів: 1380 | Додав: oks
Всього коментарів: 2
2 oks   (22.01.2009 12:08) [Материал]
Тому я і навів цю новину, що спорудами не пахне. А на "Варшавці" рік назад закінчилося спорудження нової дороги (в Малинському і Коростенському районі) і десь за Коростенем роботи призупинені. Казали, що цю дорогу будували під Євро. Тільки от по одній полосі в кожну сторону це замало. Прийдеться, мабуть, ще по одній полосі добудовувати. Ходили чутки, що ці дві полоси хтось "поклав" собі в карман.

1 Криця   (22.01.2009 11:58) [Материал]
Спортивними спорудами навіть і не пахне. Ну, Малину пощастило, що "варшавка" проходить біля Вас. А Бердичів стоїть збоку і весело махає ручкою.


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"