Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
ФК Бердичів - 2000р.
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
РАДОМИШЛЬ ЗНОВУ НЕ ПІДКОРИВСЯ МАЛИНЧАНАМ
 

Відносно невдалою виявилася участь малинських команд у чемпіонаті та Кубку Міжрегіональної асоціації з міні-футболу, розіграш яких традиційно в зимове міжсезон­ня проходить у Радомишлі.

Чому відносно? Тому що за під­сумками чемпіонату маємо усе ж таки призове місце — третім став ФК «Промінь», команда, на пере­можний виступ якої, особливо у че­мпіонаті, найбільше сподівались уболівальники-малинчани. Здава­лося б, який не який, а успіх. Проте, зважаючи, що променівці за всю свою історію участі у радоми­шльських турнірах цього разу виставили чи не найсильніший склад, третє місце можна розці­нювати як невдачу. Адже за ко­манду відомого у Малині і Радо­мишлі підприємця Олександра Степаненка були заграні відразу троє чемпіонів України з пляжно­го футболу, а готував футболістів до змагань тренер чемпіона області-2008 малинського «Металурга» Володимир Волуйко. І хоча на по­чатку чемпіонату у грудні минуло­го року президент ФК «Промінь» Олександр Степаненко й заяв­ляв, що його команда не ставить перед собою завдання посісти пе­рше місце, та, чесно кажучи, у це тоді вірилось мало. З такими футболістами! З таким тренером! І не боротись за перемогу!? Не інак­ше, як лукавить президент, не хо­че розкривати карти перед супер­никами? Тим паче, як стало тоді уже відомо, серйозно, в плані за­лучення столичних футболістів, до турніру підготувалась і команда «Прес» із села Леніно Радоми­шльського району.

Та, або я геть не розбираюсь у футболі, або Олександр Степане­нко щось таки відчував (досвід і футболіста, і тренера, і прези­дента ФК має ж бо неабиякий), сталось те, що сталось. Хоча, ана­лізуючи сьогодні ігри «Променя» у чемпіонаті, все ж дозволю собі зробити висновок — такій коман­ді цілком до снаги було у сезоні 2008-2009 нарешті покласти край переможним виступам радоми­шльських футболістів у чемпіона­ті. Бо лише дві необов'язкові нічиї із середняками не дозволили кра­щій малинській команді у вирішальному матчі останнього туру бо­ротися за чемпіонство із тим же «Пресом». Через те, мабуть, і по­ступилися у тій грі з рахунком 11:14 на користь «ленінської» команди, сподіваючись взяти реванш у ро­зіграші кубка.

Відтак, у чемпіонаті «Промінь» набрав 38 очок, здобувши 12 перемог, 2 нічиї та одну поразку, при різниці забитих і пропущених м'я­чів 165-57. Лише на одне очко, 13 перемог та дві поразки, випере­див малинчан «Фаворит» із Радо­мишля. Ну, а чемпіоном став, як ви уже здогадались, «Прес» із Ле­ніно, чиї футболісти здобули пере­моги у всіх п'ятнадцяти матчах че­мпіонату. Інші малинські команди, обидва «Лісоводи» та СК «Аван­гард», посіли відповідно шосте, сьоме та тринадцяте місця.

За підсумками чемпіонату вісім кращих команд (лісівники виста­вили лише одну команду — авт.) здобули право позмагатися за Ку­бок Міжрегіональної асоціації з міні-футболу, яким протягом ос­танніх двох сезонів якраз і воло­дів ФК «Промінь». Недарма ж на­чальник відділу сім'ї, молоді і спо­рту Радомишльської райдержадміністрації Олег Гончаренко назвав цю команду кубковою, споді­ваючись, очевидно, вручити Кубок малинчанам і втретє поспіль (оче­видно, як своєрідну компенсацію за чергову поразку в чемпіонаті - авт.). Гравці «Променя» були не проти, а футболісти з «Преса», з якими вони і зійшлися у фіналь­ному поєдинку минулої суботи, ма­ли щодо цього іншу думку. Уже в дебюті матчу нападник пресівців Сергій Білоконь заявив претензії господарів на трофей, відкривши рахунок. Незабаром Олексій Доронін подвоїв його. І тільки після другого пропущеного м'яча проснулись малинчани - Олександр Пилипенко відквитав один гол. Невдовзі забив він і вдру­ге, але вже за рахунку 3:1 на ко­ристь суперника. Здавалося, ма­линчанам нарешті вдалося пере­ломити хід гри і тепер вони свого не упустять. Та тільки здавалося... Найнапруженішим виявився від­різок з 32-ої по 34-у хвилину мат­чу, протягом якого і було вирішено долю кубкового двобою. Спочатку команда з Леніно зусиллями Пет­ра Гаврилюка вийшла вперед. Та вже на 33-й хвилині Дмитро Горбаченко відновив статус-кво. І тут же малинчани знову пропустили — переможний, як виявилось гол, забив гравець «Преса» Дмитро Шевчук. До кінця гри ще залиша­ється шість хвилин. Гравці «Про­меня» роблять відчайдушні спро­би зрівняти рахунок, навіть міня­ють свого воротаря Юрія Балашова на ще одного польового грав­ця, та забитих м'ячів глядачі біль­ше не побачили. Фінальний свис­ток судді зафіксував підсумковий рахунок 5:4 на користь футболіс­тів «Преса», котрі здобули відмінну тару для зберігання чемпіон­ських медалей.

Що далі? Серед малинських уболівальників все більш пошире­ною стає думка, аби більше не за­являтися на радомишльські тур­ніри, де «нам ніколи не дадуть ви­грати». Можливо, що й так. Був, ба­чив: судді, навіть інколи й жито­мирські, більше «полюбляють» місцеві команди, ніж заїжджі. І все ж, відмовлятися від такого міжсезонника не варто. Хоча б то­му, аби «бити» той же «Прес» уже на великих полях обласних футбо­льних турнірів, старт яких уже не за горами.

Микола Кузьменко, тижневик "Соборна площа”
"Прес" (Леніне)
Категорія: Футзал | Переглядів: 2262 | Додав: oks
Всього коментарів: 7
-1   Спам
7 Yurez   (12.05.2009 12:46) [Материал]
biggrin Фахівці

6 Джон   (10.04.2009 02:21) [Материал]
Буває... wink

5 oks   (09.04.2009 16:16) [Материал]
Вибачаюсь, Джон. В останні дні на сайт йде просто неймовірна спам-атака. Подивись хто сьогодні відвідав сайт. Коли я видаляв їхні спам-коментарі, то випадково видалив і твій.

4 Джон   (09.04.2009 15:20) [Материал]
Ну і де мій пост подівся? wacko

-1   Спам
3 Криця   (03.04.2009 11:36) [Материал]
Очевидно що команд було десь із 15. Якщо малинський СК "Авангард" 13-ий.

-1   Спам
2 Джон   (02.04.2009 15:35) [Материал]
"...по­ступилися у тій грі з рахунком 11:14..."
"...при різниці забитих і пропущених м'я­чів 165-57..."
eek
Що, за регламентом турніру, команди грали без воротарів? biggrin

-1   Спам
1 shved   (27.03.2009 20:20) [Материал]
Наш пострел везде поспел


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"