Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Прощальний матч Тарасюка С. та Милашевського В.
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
ВСЕ ВИРІШУВАТИМЕТЬСЯ В СКРАГЛІВЦІ
 

Кубок області. 1/4 фіналу. Перший матч.

“Металург” (Малин) – СФК “Арсенал” (Скраглівка, Бердичівський р-н) 1:0 (0:0)

Гол: Михайлов (73 хв)

Як і на початку кожного сезону “Металург” вийшов на гру в новенькій формі. На цей раз в чорних футболках та чорних шортах. Оновилася не тільки форма, а й склад команди, який зазнав суттєвих змін. З минулорічного чемпіонського сезону залишилося лише п’ятеро гравців: Юрій Ковальчук, Роман Михайлов, Юрій Колесник, Володимир Заглада та Віталій Лазаренко. Решту основи команди склали місцеві гравці: нападник - Вадим Грицак, воротар - Юрій Порохнюк та четверо легіонерів.  Природно, що від оновленої команди годі було чекати комбінаційної гри. Протягом всієї гри обидві команди продемонстрували нудний футбол з великою кількістю браку в діях. В першому таймі гості мали дві непогані нагоди для взяття воріт, але брак майстерності гравців не дозволив цього зробити і доводив до сказу тренера та президента “Арсеналу”. В другому таймі вже “Металург” почав створювати моменти, що і призвело до єдиного гола на 73-й хвилині. Роман Михайлов пробив метрів з 25-ти в стійку, але м’яч рикошетом від спини воротаря потрапив в сітку воріт. Тут же рахунок міг стати 2:0, але “Арсенал” врятувала перекладина. А в останні хвилини гри вже воротар “Металурга” чудом врятував свої ворота від неминучого гола.

Тепер все вирішуватиметься в суботу в Скраглівці. Команди є майже одного рівня, тому шанси вийти в півфінал мають обидві команди.

Якщо “Металург” в чемпіонаті буде виступати таким самим складом і не підсилиться, то зможе претендувати максимум на 4-5 місце.

Категорія: ФК Металург | Переглядів: 1570 | Додав: oks
Всього коментарів: 6
6 фан   (24.04.2009 18:58) [Материал]
Конечно же "Арсенал"пройдет Малин , потому как за Малин играли половина играков "Арсенала"прошлого года!И моментов 100% было 4 штуки,и в конце еще головой,просто Малину повезло!

5 фан   (24.04.2009 18:55) [Материал]
Привет всем)

4 Криця   (23.04.2009 14:27) [Материал]
А наші грали у хвормі ще 2007 року. Ковальчук забивав ФК "Бердичеву" іще у 2006. Мабуть, "дід" у "Металурзі". smile Гол "веселий" вийшов. У нас подібний ФК "Олевськ" забив ФК "Бердичеву-2" у тому році: від поперечки у спину чи голову і у ворота. tongue smile

3 oks   (23.04.2009 09:52) [Материал]
fcberdychiv
Яж написав, що залишилося 5 гравців. Всі легіонери нові, один з яких, здається, Роман Беленюк, який бігав зимою за довбиський Авангард по мініку.
Найбільша проблемна позиція наразі в Металурга, вважаю – позиція воротаря. Найбільш сильна ланка – захист, в якому грають три минулорічні гравці – Заглада, Колесник, Михайлов.

Саша
Нажаль, склади навести не можу. А яка газета, якщо не секрет?


2 саша   (23.04.2009 09:08) [Материал]
Если можна напишите составы команд !Для газеты

1 football33   (22.04.2009 23:40) [Материал]
"Металург" пройде "Арсенал"!

oks, а легіонери, ті самі, що були у минулому році із "ОДЕКа"?



© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"