Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Ветерани Папірник-1995 19/10/13
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
"МЕТАЛУРГ" КРОКУЄ ДАЛІ
 

Кубок області. 1/4 фіналу. Матч-відповідь

СФК “Арсенал” (Скраглівка) – “Металург” (Малин) - 1:0 (п.п. 3:4)

Єдиний м’яч в ігровий час було забито на четвертій хвилині. За моментами перевага була на боці “Арсеналу” - 5:3. В серії пенальті більш фартовими виявилися футболісти “Металурга” – 4:3. Отже, далі крокує “Металург”, який вперше в своїй історії вийшов в півфінал Кубка області. Суперником малинчан в 1/2 фіналу став ленінський "Прес", який також в серії пенальті здолав вдома коростенський "Хіммаш".

Звіт про гру Джона (http://fcberdychiv.pp.net.ua):

З метою вивчення майбутніх суперників по фіналу вирішив відвідати цю гру. В складі "Арсеналу" можна виокремити колишніх гравців ФК "Бердичів" А. Козлюка і В. Подгорського (з'явився на полі після перерви), колишніх гравців житомирського СДЮШОРа (які втім вже грали минулого року за "Арсенал"), гравців, які проявили себе на відкритій першості району з міні-футболу, та двох нападників зі складу лідера чемпіонату Вінницької області "Авангард" Сутиски. В запасі залишились колишні гравці ФК "Бердичів" М. Кармазін та І. Гончаров. Одразу кинулось в очі значне омолодження складу гостей в порівнянні з минулим чемпіонським роком. Зокрема, візуально я нарахував лише 3-4 гравці з минулорічного складу "Металургу", крім них в складі були 3-4 вихованці того ж житомирського СДЮШОРа, деякі з них минулого року навіть грали в складі скраглівського "Арсеналу". Досить гарна погода сприяла значній, як за скраглівськими мірками, кількості глядачів. Цифра 55 - це кількість глядачів на початку матчу; протягом гри весь час під'їжджали машини, тому наприкінці гри кількість глядачів наближалась до сотні. Серед глядачів були помічені колишні і нинишні гравці ФК "Бердичів", тренер ФК "Бердичів" І. Лисюк, з десятеро представників S. W. S. (мабуть, прибули на гру за тим же, що і я). Натомість майже не було місцевих "аборигенів". Виступ "Арсеналу" не викликає цікавості в мешканців населеного пункту, який він представляє.
Одна з перших атак «Арсеналу» вже на 4-ій хвилині завершилась голом – це відзначився один з вінницьких легіонерів. Після того, ще декілька моментів мали гравці «Арсеналу» - підвела неточність. Взагалі перший тайм пройшов за значної переваги «Арсеналу», втім рахунок не змінився. В другому таймі гра вирівнялася. Декілька нагод відзначитись мали гості, але все-таки більше моментів забити мали гравці «Арсеналу». Зокрема, під час однієї з атак м’яч двічі поспіль влучав в поперечину воріт “Металурга». Під час додаткових тридцяти хвилин відчувалась втома гравців, але, тим не менше, дві нагоди відзначитись мали гравці «Арсеналу» і одну гості. Отже, пенальті. Перший удар малинців прийшовся повз ворота, натомість гравці «Арсеналу» перші два пенальті реалізували. Далі гравці «Арсеналу» двічі схибили (повз ворота та воротар), а гравці «Металурга» били без промаху. Серія пенальті: 3:4 – до півфіналу пройшов «Металург». В грі «Металурга» протягом матчу все-таки спостерігалась певна апатія: як з’ясувалась згодом, за проведені ігри в кубку області гравці не отримали жодної копійки.
Фото 1
Фото 2
Фото 3
Відео
Категорія: ФК Металург | Переглядів: 1959 | Додав: oks
Всього коментарів: 8
8 Туня   (27.04.2009 16:22) [Материал]
В Металлурге нужно изменить тренера и дать дорогу своим воспитанникам!!!!деньги закончаться и ....ец команде....((((

7 oks   (26.04.2009 22:34) [Материал]
Зрозуміло.

6 Джон   (26.04.2009 22:27) [Материал]
Вся справа в тому, що жеребкування для визначення господарів перших напівфіналів ще не проводилось, тому розташування в сітці має умовний характер.

5 oks   (26.04.2009 21:27) [Материал]
2 Джон:
по сітці змагань.

4 Джон   (26.04.2009 20:42) [Материал]
"Першу гру "Металург" проведе на виїзді."/с/
Звідки знаєш?

3 oks   (25.04.2009 19:17) [Материал]
Тим паче, що за Прес повинні грати колишні гравці Метала: Шевчук, Онищук, Борисюк.

2 shved   (25.04.2009 19:10) [Материал]
Дійсно дербі. Пам'ятаю які результативні матчі були в Кубку Осені між Пресом та Металургом.

1 oks   (25.04.2009 18:58) [Материал]
Ну що ж, нас очікує своєрідне дербі з Пресом, яке зародилося в минулому сезоні. Фарт вже точно не допоможе Металургу.


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"