Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
ФБП НБУ (19/10/12)
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
"МЕТАЛУРГ" - ВЛАДА: СТОРОНА ТРЕТЯ
 

В минулому номері газети ми пи­сали про те, що через непоро­зуміння з міською владою малинська команда «Металург», яка є ді­ючим чемпіоном області, вирішила припи­нити свою участь у нинішньому че­мпіонаті. При цьому ми надали мо­жливість висловитись як одній — керівникам клубу, так і іншій сто­роні — першому заступнику місь­кого голови Василю Буткевичу. А сьогодні, як і обіцяли, даємо сло­во третій — самим гравцям «Ме­талурга», від імені яких слова по­просив капітан команди Юрій Ко­вальчук (на фото).

— Спочатку хочу, як кажуть, роз­ставити крапки над «і» стосовно ви­словлювань заступника мера Васи­ля Буткевича, буцім причина знят­тя «Металурга» з нинішнього чем­піонату області криється не в непо­розумінні з владою, а в тому, що з команди пішли 12 гравців. Причо­му пішли нібито через борги по зар­платі.

       По-перше, не 12, а 10 гравців. І по­кинули вони команду не зараз, а по закінченню минулого сезону. При цьому четверо з них — ровенчан — через заборону Рівненської федера­ції футболу виступати за команди ін­ших областей. Кращому нашому бо­мбардиру запропонували грати за вінницьку команду, де, звісно, умо­ви значно привабливіші. Кращими умовами переманили наших гравців і команди, що виступають з нами в чемпіонаті області — коростенський «Хіммаш», овруцький «Вручий», з Новоград-Волинського...

       До речі, останню гру минулих ви­хідних ми провели саме в Новоград-Волинському. За певним збігом був тут цього дня і наш перший заступ­ник міського голови Василь Буткевич — він грав за малинську коман­ду ветеранів «Авангард», які прове­ли свій матч перед нами. Ми, до ре­чі, програли господарям поля з ра­хунком 3:2, хоча він мав бути мінімум нічийним. Та нас попросту за­судили. Думаю, Василь Антонович підтвердить це, бо сам зробив з цього приводу зауваження суддям матчу. Але мова не про гру.

       Буткевичу мало б бути соромно за те, який стадіон і організація футбо­льних матчів у новоград-волинців і у нас. У Новограді кожен матч місь­кої команди — це справжнє свято, на яке приходить по півтори-дві ти­сячі вболівальників. Кожному вруча­ється глянцева програмка, де вка­зано, з ким грає їх команда, склад обох і т.п. У перерві між грою між вбо­лівальниками розігрується лотерея, серед виграшів якої велосипеди, ску­тери і т.п. Розважають вболівальни­ків і дівчата з групи підтримки місце­вої команди, грає музика, роздають за матч до тисячі пачок морозива... Про стадіон взагалі краще промов­чати: гумові доріжки, пластикові мі­сця для глядачів, євроремонт у роз­дягальні для гравців...

Ні, скажу одразу, все це — не за­слуга місцевої влади. Команду, як і стадіон та все інше, утримує спо­нсор — один із депутатів районної ради. Але влада йому принаймні не заважає...

       Що ж до нашої подальшої участі в чемпіонаті, то перше коло, до за­вершення якого у нас лишилося дві гри, ми таки дограємо. Дограємо на виїзді. А ось чи будемо виступати в другому колі? Вирішили зачека­ти з остаточним рішенням. До ви­борів мера у нашому місті (вибори відбудуться 2 серпня – прим.). Може, з новою владою в місті буде лег­ше знайти спільну мову щодо долі малинського футболу. Хочеться на це принаймні сподіватись.

А повертаючись до звинувачень Буткевича у невиплаті заробітної плати гравцям нашої команди, то, по-перше, ми — не професійний клуб, де гравцям передбачена заробітна плата й відрахування на неї. Нашим футболістам, отож, нале­жить тільки харчування й виплата преміальних за результатами гри. Зрештою, якби в «Металурга» була проблема з виплатами, до нас би не прийшло 15 новачків. До слова, цьо­го року в команду набрали перспек­тивну молодь. Цим — незіграністю новачків — можна пояснити й наші деякі невдачі в першому колі чемпі­онату області. Але, сподіваюсь, ми ще покажемо гарну гру...

Тижневик "Соборна площа"

Категорія: ФК Металург | Переглядів: 2039 | Додав: oks
Всього коментарів: 19
19 Турист   (14.07.2009 18:36) [Материал]
Пішла політика!!!! sad

Але це спортивний сайт!!!

Всі добре до виборів стелять,а потім їх нікого и незнайдеш(кандидати в мери fudge :fudge: fudge :fudge: fudge )!!!!

Краще написали скільки вони виділили коштів dollar fudge :fudge: dollar на розвиток спорту в Малині!!!

О так все дуже сумно!!!!!! wacko %) wacko


18 bakero   (14.07.2009 10:49) [Материал]
Подитожу сказаное ГРИНКО:не голосуйте за Буткевича,а то всех ждет полная Ж......

17 гринко   (14.07.2009 09:51) [Материал]
Хочу заметить, что в суть сказанного Буткевичем никто не вник, а может просто не захотел. Ведь очевидная проблема лежыт на поверхности-это ВЫБОРЫ, а есть реальный кандидат, который решает реальные проблемы в городе !! НЕ всем нравится , но это и понятно, всем люб не будеш-- но я лично убежден, что для того что-бы было как в Коростене, нужна стабильность и еще раз стабильность !!!! Человек знает город и его проблемы, выработанная уже стратегия развития этого же города и здесь бац опять выборы, и опять новый МЕР , который будет вникать минимум года два в суть всех проблем, пробовать выстраивать свою модель, а реальный результат за этот промежуток времени-- НОЛЬ, а страдать будем МЫ, простые граждане, потому что поверили пустым обещаниям !! Ведь никто из них не предлагает реальных рецептов , подкрепленных расчетами с возможностями месного бюджета , а не общих фраз, к тому же не всегда понятных даже им самим !! Достали общие фразы -- я " господарник" и поэтому сделаю тото , а за счет ЧЕГО ??? Почему не делал дороги в часности тот же Фещенко до этого, не предлагал своих услуг, не выступал на телевидении, что ты благотворительно для города хочеш сделать хоть одну улицу ??!! А написать в программе, а еще и в газете как свою заслугу -дорогу на площади Соборной--но это же цынизм полный, а то что содрал с бюджета больше двух миллионов денег - почему то МОЛЧИТ !!! И почему скажите мне вот такие "ГОСПОДАРНИКИ" появляются только под выборы, а в промежутках их не видно ??!! В общем как в песне-думайте сами, решайте сами -иметь или не иметь, а тот же Буткевич практически в одиночку, на сколько я знаю на протяжении полугода-работает совершенно ОДИН ( а ведь должен быть мер, секретарь и четыре зама) , ВОТ ТАК !!

16 121212   (13.07.2009 19:46) [Материал]
Буткевичу: зробіть так як в Коростені з футболом.
Соромно, коли люди при владі і такі малограмотні: в кожному реченні по пару граматичних помилок. Двійка Вам.

15 Рома   (13.07.2009 16:41) [Материал]
если мэром выберут Буткевича это буде пиз**ц малинскому футболу, да что там говорить всему Малину хана:'(

14 bakero   (13.07.2009 16:22) [Материал]
А чому принаймі до сьогодняшного дня незроблено нічого? Шановний Буткевич В.А не є це тими самими передвиборними обіцянками? Я вважаю кожний повинний відповідати за себе а шукати винних.

13 Буткевич В.А.   (13.07.2009 12:13) [Материал]
Ніколи до цього не вступав у полеміку, але останні події змусили мене дати дійсну відповідь як керівництву "Металурга" так і Юрі Ковальчуку особисто.
Ніколи, в крайньому випадку в цьому році, не ставила влада, а тим більше я особисто як перший заступник -" палки в колеса" фк "Металург" чи будь якій іншій команді міста або ж району. Всі Ви прекрасно знаете , що я людина спортивна, а тим більше футбол це моя можна сказати "хвороба", тому навіть і подумати не міг, що мене будуть звинувачувати в такому "абсурді" !! З повною відповідальністю заявляю, жодного разу по даному питанню я з керівництвом фк "Металург" не спілкувався , а про наявність такої проблеми взнав з преси !! І те, що дана "проблема" виникла на передодні виборів міського голови , на мою думку і є головним чинником, хоча я впевнений , що такою не чесною грою " певні люди", собі авторитету не добавлять !! Не можна маніпулювати у власних інтересах спортом в цілому і футболом в часності !!
А тепер відносно висловлювання Юри Ковальчука, що мені повинно бути соромно: так от , хочу зазначити, що соромно мені тільки за те, що нажаль я не наділений такими повноваженнями , як міський голова, щоб зараз вирішити всі проблемні питання!! Але хочу тобі Юра нагадати, а якщо не знав то довести до відома, що мною особисто потрачено за цей час не одна тисяча гривень на спорт в цілому і футбол в тому числі якраз особистих коштів а ще більше залучених спонсорських !!! Я тільки ЗА , щоб спорт у місті розвивався бистрішими темпами ніж зараз, і повірте - знайду можливість це зробити, тому ,що знаю як !!!

12 121212   (12.07.2009 23:52) [Материал]
"6 місце в АЛ це не такий вже й посередній результат".
Для когось так собі, для когось - високий, але коли команда двічі виходила у фінал Кубка, то, як кажть у Одесі,- це дві великі різниці.

11 oks   (12.07.2009 22:39) [Материал]
6 місце в АЛ це не такий вже й посередній результат. А кубок України може запросто "грозити", аби гроші були.

10 121212   (12.07.2009 21:11) [Материал]
"За останні декілька років Металург був явно найсильнішим чемпіоном області".
Оксе, ти ж не будеш заперечувати, що рівень чемпіона області підтверджують як лакмусовий папірець результати змагань рангом вище, а в них Металург виступив посередньо, на відміну від коростенського Хіммшаша, тому я вважаю найсильнішим чемпіоном Хіммаш. Хіммаш, до речі, замість переможця Кбка аматорської ліги, на правах команди-фіналіста, брав участь в Кубку України, що Металургу найближчим часом "не грозить".

9 oks   (11.07.2009 20:09) [Материал]
Скаржився Шевчук, а не Чорний.

8 slem   (11.07.2009 13:47) [Материал]
Цікаво почути четверту сторону: одного з тих хто залишив команду (тільки не Чорного, він жалівся за невиплату коштів)

7 oks   (07.07.2009 21:09) [Материал]
В першому колі Метал явно був сильніше всіх на три голови. Чого тільки стоїть перемога над Хіммашем на виїзді без жодних шансів для останього. В другому колі був спад. Не забувай, що команда паралельно виступала ще й аматорській лізі та кубку аматорської ліги, що і призвело до спаду. За останні декілька років Металург був явно найсильнішим чемпіоном області.

6 121212   (07.07.2009 20:37) [Материал]
"Малин был сильней всех на 3 головы" - ты преувеличиваешь, всего 4 очка разницы со второй комндой чемпионата.

5 Дренте   (07.07.2009 15:16) [Материал]
По игре и по футболистам в прошлом году Малин был сильней всех на 3 головы. Кто более или менее разбирается в футболе это подтвердит.

4 adey   (07.07.2009 14:20) [Материал]
Коростень - всех сильней.
ггг smile

3 adey   (07.07.2009 14:19) [Материал]
точнее так: "и в прошлом и в этом году в Малине не базируется"

извините за кривую стилистику.


2 adey   (07.07.2009 14:15) [Материал]
Такой сильной команды в области, а тем более в Малине уже не будет/

ув. м-р Дренте. позвольте с вами не согласиться касательно первой части предложения.
да, Металлург выиграл прошлый чемп области вполне уверенно, но ни в прошлом. ни в этом году самая сильная команда области базируется не в Малине.

а в остальном - все верно.


1 Дренте   (07.07.2009 11:39) [Материал]
Зачем так плавить самого себя???? Тебе не стыдно перед людьми, которые играли в прошлом году за Металург и выиграли для него чемпионство за слова "то, по-перше, ми — не професійний клуб, де гравцям передбачена заробітна плата й відрахування на неї. Нашим футболістам, отож, нале­жить тільки харчування й виплата преміальних за результатами гри. Зрештою, якби в «Металурга» була проблема з виплатами, до нас би не прийшло 15 новачків". Как будто Юра Ковальчук не получал зарплату? Наобещать каждый может, а расплатиться потом ,конечо, очень тяжело.
Проблемы с выплатой есть, вернее сказать уже были. Эти деньги все равно никто просить уже не будет. Не надо корчить из себя святых.
Самая большая ваша ошибка, что вы не сохранили прошлогоднюю команду. Такой сильной команды в области, а тем более в Малине уже не будет. Зажали деньги. Чемпионат области вы уже не выиграете потому, что сильные футболисты к вам уже не приедут играть. Вы можете только надеяться, что покажете хорошую игру...


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"