Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
ФК Бердянськ - СК Авангард - 2:1 (2008р.)
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
НАШІ НА НАЙВИЩОМУ РІВНІ
 

У 2003-му році віце-чемпіоном Європи з міні-футболу у складі збірної України, яка у фінальному матчі поступилася італійцям з мінімальним рахунком 1:0, став наш земляк -  Володимир Дейнега. Зараз, мабуть, всі й забули про існування такого футболіста. Яким подальшим було футбольне життя найтитулованішого гравця Малинщини?

На той час Володимир виступав за донецький "Шахтар”, в складі якого він тричі ставав чемпіоном України та двічі володарем кубку. У 2007-му році, через непорозуміння з керівництвом доннечан, змушений був покинути команду. Спочатку його хотіли продати до Казахстану, але сторони не зуміли домовитись. Згодом поступила пропозиція від "Єнакієвця” з Єнакієвого, в якому Володимир Дейнега відіграв до завершення сезону 2008-2009. В липні 2009р. проходив оглядини у чемпіона Польщі "Хуртап” (Ленчиця), але не склалося. На днях Володимир підписав контракт з командою вищої білоруської ліги "ВітЕн” (Орша, Вітебська обл.), яка після 5-го туру займає восьму сходинку в турнірній таблиці серед шістнадцяти колективів та паралельно виступає в кубку УЄФА.
Побажаємо нашому землякові закріпитися у складі білорусів та подальших успіхів у кар’єрі.

Досьє. Володимир Дейнега.

Народився 19 березня 1977 року в Малині. Одружений, має сина та доньку. Хоббі – колекціонування марок.

Футболом розпочав займатися в сім років. Вчився в спеціалізованій школі. Грав за малинський "Папірник”. Згодом поступив в інститут фізкультури. Будучи студентом в 1995р. отримав запрошення в команду першої ліги чемпіонату України з міні-футболу – "УніспортБудСтар” (Київ), в складі якого відіграв до завершення 2001-го року. Паралельно (в 1996-2000р.р.) грав в аматорській лізі за київський "Дніпро” ("великий футбол”). В 2002-му році перейшов до донецького "Шахтаря”. Протягом 2007-2009р.р. грав за єнакієвський "Єнакієвець”. Також у своїй кар’єрі у невеликих кількостях грав за такі міні-футбольні команди, як: "Інтеркас” (Київ), "Будстар-2” (Київ), "Титан” (Макіївка), ДЮСШ №5 (Донецьк), "Стирол-СловУнівер-Єнакієвець-2" (Горлівка).




На всіх фото Володимир Дейнега під №9 в складі національної збірної України

Категорія: Футзал | Переглядів: 3457 | Додав: oks
Всього коментарів: 1
1 beto4ek   (20.10.2009 13:43) [Материал]
Круто!!!
помню як він в Замку вол. босячком, да под музичку)))! ото наржався!
но нічого, молодец чувак)))))))


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"