Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Звягель-750 (Н.-В.) - 2010р.
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
"ХІММАШ" - ВОЛОДАР КУБКУ ОБЛАСТІ
 
Кубок області. Фінал.
30 травня. м. Житомир. Центральний стадіон.
"Хіммаш" (Коростень) - ФК "Бараші"(Ємільчинський р-н) - 0:0 (п.п. 4:3) 
На перший фінальний матч за Кубок Житомирської області з футболу на приз газети "Житомирщина" підтримати команду ФК Бараші приїхала численна група вболівальників. Автобуси вирушили з Ємільчиного, Барашів,  дві Газелі та більше десятка автомобілів з керівниками  району та вболівальниками. Такий собі домашній фінал влаштувала команда ФК Бараші в м. Житомирі, підтримати суперників прибулаорганізована в червоних футболках група фанів.
.
Перший гольовий момент на початку матчу виникає біля воріт Д.Михеєва, але голкіпер майстерно ліквідовує загрозу. Футболісти Хіммашу більш активно провели перший тайм, але справа до небезпечних ударів на завершальній стадії не доходила в обох команд. В другому таймі після виходу на поле О.Горобця гра вирівнялась, небезпечні гольові моменти почали виникати біля воріт О.Дворніна. Вцілому матч видався напруженим, жовті картки отримала достатня кількість футболістів, вболівальники ФК Бараші вгледіли прихильність суддівської бригади до суперника.

В додатковий час на небезпечний момент біля воріт Хіммаша, чемпіони області минулого сезону відповіли кількома дуже небезпечними розіграшами кутових ударів.
.
В серії пенальті С.Вознюк парирує перший удар суперників, збільшити та закріпити перевагу М.Зайнчковському невдається - перекладина. Решту одинадцятиметрових ударів футболісти Хіммашу чітко реалізовують, Ю.Галюк в третій спробі знову влучає в перекладину воріт...
 Хіммаш (Коростень) - володар Кубка Житомирської області з футболу на приз газети "Житомирщина" 2010. ФК Бараші порівняно з минулорічним розіграшем роблять крок вперед та зупиняються за кілька сантиметрів (дві перекладини в серії пенальті) від трофею.
.
Вже в суботу стартує черговий чемпіонат області з футболу, серед претендентів на чемпіонство (за словами представника Хіммашу) фіналісти Кубка області 2010, Звягель-750, Зоря-Енергія (Романів). Та чи погодяться з цим Легіон (Житомир), ФК Бердичів та ФК Коростень, якому відводиться чи не головна роль аутсайдера чемпіонату безпосередньо дізнаємось під час зустріч команд на футбольних полях.
Джерело: http://sportem.at.ua
.  "Хіммаш"
ФК "Бараші"
Категорія: Житомирщина | Переглядів: 1281 | Додав: oks
Всього коментарів: 3
3 Джон   (31.05.2010 22:36) [Материал]
Довго доходило... biggrin

2 Лузер   (31.05.2010 22:07) [Материал]
А я так зрозумів, що металург не буде грати на область????

1 oks   (31.05.2010 21:41) [Материал]
Граніт (Гранітне) найближчої суботи стартує в першості області. В гостях він зустрінеться з ФК Ємільчіне.


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"