Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Будівельник - Титан (Іршанськ) - 2:0
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
22-Й ТУР ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ
 

Промінь – Будівельник – 0:3

Б: Зеленко Іван (35), Моргун Сергій (55), Наханьков Вадим (85)

.

Металург-ДЮСШ – Старт – 1:0
М-Д: Савченко Олег
Вилучення: Ковальов Олексій (Старт)
.
Колос - МКДЗ - 0-3
М: Чморик Віктор-2, Чаплинський Сергій
.
Каскад - Юність - 2-0
К: Прокопенко Дмитро-2
.
Чайка - Політ - -:+
.
.
Для перегляду у повному розмірі натисніть на фото
Автор фото: Григорій Шитюк (Nika-studio)


ФК Будівельник

.
Категорія: Малинщина | Переглядів: 1454 | Додав: oks
Всього коментарів: 30
30 Чин   (26.10.2010 15:30) [Материал]
БРАВО, Platini! Дійсно ми друзі, а на футбольних полях та на трибунах повинні панувати свято гри ФУТБОЛ, та віра в перемогу своєї команди.

29 Platini   (25.10.2010 14:55) [Материал]
Все. Чемпіонат закінчився. Всі молодці, що в тяжке економічне становище провели таке дійство. Непотрібно один одного принижувать. За полем все одно ми всі друзі та товариші, і разом могли б підняти спільно келих

28 qwe   (25.10.2010 14:08) [Материал]
Підсумкову таблицю можна розділити на 4 чітко окреслені зони: 1-3 місця(лідери), 4-5 місця(конкуренти – команди, які можуть виграти матч з лідерами, але не можуть провести весь чемпіонат на такому рівні), 6-7 мІсця(вже не аутсайдери, можуть як виграти у конкурентів, так і програти аутсайдерам. З лідерами конкурувати вже не можуть), 8-11 місця (аутсайдери, можуть попсувати нерви всІм крІм лідерів, але не більше. Очки набирають в основному в матчах між собою).

По командам. На мою думку, основна причина того, що «Будівельник» програв боротьбу за чемпіонство, - це невдалий старт на початку чемпионату. 3 нічиїх в 3, 4 та 5 турах зіграли свою вирішальну роль. Після цих ігор команда не мала права на нічию, не кажучи вже про поразку, а грати було ще довго. І навіть 2 перемоги над «Променем» не допомогли – чемпіонат виграє та команда, яка набрала більше всього очок у ВСІХ іграх, а не в іграх між собою. Це не кубок. Отож вітаю «Промінь» з чемпіонством, а Зборовського – зі званням найкращого бомбардира. «Політ» - добра команда, добре що вони з’явились, надіємося, що наступного року вони також будуть грати в такому складі. «Каскад» - команда приємно здивувала. Я б назвав би цю команду головною несподіванкою чемпіонату. Фактично, в тому складі, що й минулого року, а гру показували набагато кращу. Молодці, так тримати. Хоча в наступному сезоні буде складно піднятись вище без підсилення, власних резервів у команди немає, а запросити легіонерів нема за що. Погано, що в кінці чемпіонату знялися «Сокіл» та «Чайка», залишається сподіватись, що вони заявляться на наступний сезон.

А взагалі чемпіонат виявся цікавішим за минулий, про що свідчить хоча б більша кількість нічийних результатІв. Будемо сподіватись, що в наступному році буде ще цікавіше.


27 гість11   (25.10.2010 13:36) [Материал]
Одним словом після бою кулаками не махають.Маємо те що маємо.
Вітаємо Любовичи з чемпіонством, Гранітне зі сріблом, Малин з бронзою.
Вихідця з Федорівки Зборовського Олега з кращим бомбардиром, молодець.

26 Vigor   (25.10.2010 13:11) [Материал]
гість 11:
Щодо судівства "Промінь"-"Граніт" Зеленком:
- нема в районі нормальних суддів, про це всі знають;
- в другому таймі Прокопчука ("Будівельник №9) потрібно було вилучати з поля за навмисну грубість, а суддя лише помахав пальчиком як в молодшій групі дитячого садку (звичайно "Будівельник" молода команда);
- якби Зеленко вилучив Прокопчука-меншого, то на цьому гра закінчилась, тому що Прокопчук-старший забрав би команду з поля. Раніше це практикувалось щебзаводами досить часто (може хтось забув).

25 Svyatoslav   (25.10.2010 13:08) [Материал]
Ще даю 150%,що збірна Малина і за "Щебзаводівських вискочок"грала б.Питання лише в $$$ !!!І тоді б oks писав би,що Гранітне засуджують по повній.

24 oks   (25.10.2010 13:07) [Материал]
Звичайно, що Будівельник заслужив вчора перемогу. У нього було більше бажання виграти, тому він і переміг. А офсайди були однією із складових перемоги Будівельника. Підняли тут шуму, як правильно замітив yura-malin – наче чемпіонами стали. Ви виграли всього лиш маневр, а війну програли.

23 Svyatoslav   (25.10.2010 12:57) [Материал]
Хлопці з Любович,якщо вам важко грати дві гри на тиждень,то не грайте,навіщо?Стомилися?Не калічте себе!Всіх грошей не заробиш.Будівельник,молодці!

22 гість11   (25.10.2010 12:01) [Материал]
oks ну ти мене пробач,але щодо двох голів з офсайду то ти вже юмориш тут.чого ти нічого не скажеш про Зеленка,який вчора при рахунку 0-2 всіляко почав допомогати проміню.почав ставити доволі незрозумілі штрафні один за одним в бік Будівельника.
oks ти рахуєш що вчора Будівельник незаслуговував на перемогу?????

21 oks   (25.10.2010 11:47) [Материал]
Гість11 пише: Oks як ти вже раніше писав , що в першій грі Будівельнику допогли судді і погане поле,на якому Промінь незвик грати то що було в другому матчі????
Раз ти зачепив тему суддівства, то я скажу наступне: по-перше, у матчі першого кола навіть ваші вболівальники визнали, що пенальті і червона картка воротарю були „желєзними”. По-друге, другий та третій гол у вчорашньому матчі забивалися з офсайду (по поводу третього голу я на 100% невпевнений). А пояснюються ці забиті голи з офсайду дуже просто: на лінії судив Войцех з Гранітного. І якби він судив би „не так як треба”, то йому засунули б прапорець в одне місце. Про це говорили на стадіоні ваші вболівальники, правда, дещо в іншій формі. До речі, і у матчі першого кола на лінії прапорець не піднімав саме Войцех, коли третій гол забивався з офсайду.

Ви чемпіони по очкам але не по грі,яку ви показали вчора.

А з яких це пір чемпіона визначають по одній грі? Гра забувається, а результат (чемпіонство) – залишається. І цього результату Гранітне не має уже 11(!!!) років (останнє чемпіонство було здобуте в 1999р.)
Не хотів нікого образити. Вітаю Будівельника із „сріблом”.


20 Platini   (25.10.2010 09:41) [Материал]
А щодо чемпіонства то Будівельник нікуди не поспішає. Команда молода і тільки починає набирати оберти. А Пану Степаненку є над чим поломать голову, кістяк його команди вже не зовсім боєздатний. Вчора молоді гравці, які вийшли на заміну в Промені значно додали динаміки в гру. Можливо їх портібно було випускати раніше?

19 Platini   (25.10.2010 09:28) [Материал]
Хлопаки. Ніхто не принижує і не оспорює чемпіонство Променя (з чим ми його вітаємо). Просто факт програшу в двох колах від Будівельника залишається. А щодо гри Граніта в суботу в якому він програв 3-1 і нібито гравці віддали всі сили, то рахунок каже сам за себе. Ми всі бачили силу їх опонента. Всім було цікаво, яка відмазка буде цього разу. Молодці, придумали. А зборовському буде навчання на майбутнє, що непотрібно балаболить на перед. Пацан сказав, пацан зробив, а якщо не зробив то ....
Ще раз вітаю Промінь, Будівельник і МКДЗ.

18 Vigor   (25.10.2010 09:22) [Материал]
гість11
Вчорашній матч став окрасою всього чемпіонату.Як на мене найкраща гра сезону.Вітаю Промінь з чемпіонством.Ви чемпіони по очкам але не по грі,яку ви показали вчора.
Які глибокі висновки по ОДНІЙ-ДВОХ іграх, ДЮСШ теж вчора виграло в "Старту", але ж ніхто не каже що ДЮСШ сильніше взагалі, а не в одній грі. Для цього є турнірна таблиця та 20 ігор. Про Кубок весни "Будівельник" вже забув- ще буде Кубок осені, готуйтесь, доводьте, що ви сильніші.

17 Golisimo   (25.10.2010 09:14) [Материал]
Хочу нагадати Промінь в сезоні 2009 теж поступився 2чі команді яка зайняла 2 місце!!!!!!!!!!!!!

Думайте гадайте!!!!!!!


16 YaRiK   (25.10.2010 08:18) [Материал]
гість11 :вітаю зподвійною перемогою!!!!!!!!!!!!! respect алеж де твоя віра в свою команду?скажи як можна робити прогноз на останній тур і поставити своій команді (((баранку)))?:ти і так був уже переможцем.........чи перемога над усе?((( даже переступ і невіра в команду СВОЮ)))) і ще раз з перемогою!!!!!!!!!!!!!!!!! [img]http://metalurg-malyn.at.ua/sml/Kubok.gif[/

15 гість11   (25.10.2010 07:51) [Материал]
oks дякую за провдення турніру прогнозистів.цікавий видався турнір.дякую за вітання.щодо прогнозівв останьому турі то подивися під час турніру результати часто дублювалися то право кожного робити прогноз так як він сам гадає.
Приємно що Будівельник зайняв 2 місце і двічі переміг Промінь, а хлопець з Щебзаводів втер носа всім в турнірі прогнозистів biggrin biggrin biggrin biggrin
Тримайтеся хлопаки. нехай щастить вам в настумному році.

14 гість11   (25.10.2010 07:44) [Материал]
Хлопаки зараз можна говорити багато,але факт є фактом.Будівельник двічі обіграв Промінь і обіграв заслужено.Oks як ти вже раніше писав , що в першій грі Будівельнику допогли судді і погане поле,на якому Промінь незвик грати то що було в другому матчі???? ти скажеш що Промінь здав гру бо вона нічого не вирішувала? я так не думаю.Промінь грав основним складом і всім відомо що вчора він грав зі своїм принциповим суперником і як він хотів довести,що поразка в першому колі була випадковістю.Бажання і балачкі Зборовського проявити свою "любов" до будівельника,забивши йому 5 голів.Олежка де твої 5?????? що ж вчора завадило Проміню???поле чи судді????Хочеться ще згадати Вована який раніше за всіх вже надрукував турнірну таблицю і поставив на 2 місце Городище.Дред а ти б краще вже мовча. Одним словом скуштували х..я хлопця biggrin biggrin biggrin biggrin
Вчорашній матч став окрасою всього чемпіонату.Як на мене найкраща гра сезону.Вітаю Промінь з чемпіонством.Ви чемпіони по очкам але не по грі,яку ви показали вчора.

13 RSS   (24.10.2010 23:35) [Материал]
Vigor так получається що ця рушниця двічи вистрелила в цьому році!!!:))))))

12 viktor   (24.10.2010 22:49) [Материал]
А як Зеленко сьогоднi ДЮСШ витащив?!
Не зарахувавши в iхнi ворота два чистих гола Нестерука i Порохнюка!!
Залишаэться вiчне питання суддiвства цього чемпiонату!

11 Vigor   (24.10.2010 22:30) [Материал]
Вітаю "Промінь" з чемпіонством, а "Будівельник" так раз в рік і не заряжена рушниця стріляє, тим паче, що "Проміню" вже в цій грі нічого не було потрібно, тому й "очі не горіли". А на рахунок хто повинен грати на область, то хто сказав що з району може грати тільки одна команда- заявляйтесь і грайте. Але чи будуть гравці з Бородянки грати за "Будівельник" в чемпіонаті області. Зіграти одну гру проти "Променя" це одне - виграти ЧЕМПІОНАТ це зовсім інше.

10 oks   (24.10.2010 22:13) [Материал]
Якби в Променя "очі горіли", то результат був би протилежним.

9 Дред   (24.10.2010 21:50) [Материал]
победа Будивельника не больше чем случайность....в первом тайме они только пару раз центр поля перешли...)))в команде нет ни одного более менее нормального игрока,а понтов и самолюбия у каждого хоть отбавляй....МКДЗ сильнее и должен был получить второе место!!

8 oks   (24.10.2010 20:57) [Материал]
Підскажіть хто забив м"яч у ДЮСШ.

7 Чин   (24.10.2010 20:04) [Материал]
Лобачевський та мабудь Баранівський, підклали Колосу свиню, чи не випадковість це? А Мирутенко та Сердешнюк після гри сказали що вилучення правильні, будь якому гравцю такі дії не допустимі.

6 Kаскад   (24.10.2010 19:57) [Материал]
Каскад - Юність 2:0

5 Чин   (24.10.2010 19:47) [Материал]
Для Будівельника це той випадок коли зібрано в купі гравцями настрій, спортивна злість, виконання плану на гру, і звісно і відсутність уваги на інші чинники в точу числі суддів.

4 chuk92   (24.10.2010 19:39) [Материал]
Вітаю "Будівельник" із зайнятим другим місцем!
2009 - ІІІ
2010 - ІІ
2011 - чекаємо на чемпіонство!

3 YaRiK   (24.10.2010 19:25) [Материал]
будівельник-МОЛОДЦІ по сьогодняшій грі вони були силініші!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вітаю!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 Вован   (24.10.2010 18:59) [Материал]
Колос - МКДЗ 0:3, з двома вилученнями гравців Колоса і надаванням "стусанів" судді Зубчуку. Хто знає подробиці - пишіть.

1 Platini   (24.10.2010 18:13) [Материал]
Вітаю команду Будівельник. Ця гра все показала. Постає питання про команду, яка повинна представляти район на області. Молодці!!!!


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"