Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Червона зірка - 1957
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
„У ФІНАЛІ „ГРАНІТ” ТА „АРСЕНАЛ”? НІ, СИНКУ, - ЦЕ ФАНТАСТИКА”. АБО, АТАКУЙ - НЕ АТАКУЙ... А ФІНАЛ БУВ СПЛАНОВАНИЙ ЗАЗДАЛЕГІДЬ
 

 Минулої суботи в Чуднові відбувся повторний півфінальний матч між місцевим ФК «Чуднів» та «Гранітом», в якому обидві команди вирішували, хто з них побореться за „золото” першості області з футболу, а хто — за „бронзу”. Після домашньої нічиєї (2:2) у першому матчі, нашим землякам із Гранітного, щоб потрапи­ти до фіналу, потрібно було тільки вигравати у дру­гому. Та чуда в Чуднові не сталось. Місцеві футбо­лісти переграли щебзабодців – 3:1, чим, як міні­мум, забезпечили собі срібні нагороди першості. Команда ж з Малинщини побореться за бронзу у так званому втішному фіналі, де її суперниками бу­дуть футболісти «Колоса» з містечка Новогуйвинське. Матч за третє місце та основний фінал відбудуться завтра на централь­ному стадіоні обласного центру.

Тепер кілька слів про саму гру. Її результат було зроблено наприкінці першого тайму, коли господа­рі за одну хвилину забили два голи. Перший — із досить сумнівного пенальті, коли м'яч потрапив у лікоть півзахисника гостей Юрія Ковальчука, який, прикрив обличчя руками після потужного прострі­лу когось із гравців ФК «Чуднів» у штрафний май­данчик. Штрафним тут і не пахло, бо не рука знай­шла м'яч, а м'яч руку, але суддя без вагань вказав «на точку». Цей гол «зламав» гравців команди го­стей, бо не встигли вони розіграти м'яч у центрі, як пішла обрізка, вихід один на один і — господарі вже попереду — 2:0. У другому таймі команди об­мінялися голами: чуднівці забили після розіграшу кутового, а щебзаводцям дещо підсолодив гіркоту поразки Олексій Прокопенко, який реалізував пе­нальті (четвертий з чотирьох у першості).

Також варто зазначити, що ні в першому матчі у Малині, ні в повторному у Чуднові гравці «Граніта» ні в чому не поступалися суперникам. Мало того, маючи у своєму складі такого нападника як Олег Зборовський, котрий вміє витиснути гол бук­вально із нічого, щебзаводці мали й певну перева­гу над чуднівцями. Однак, складається враження, у чиновницьких кабінетах федерації футболу області заздалегідь був запланований фінал із команд, які були пер­шими у своїх групах. Бо як інакше розцінити не при­значений стовідсотковий пенальті у ворота чуднівців у Малині, коли захисник гостей у своїй штраф­ній поклав на газон того ж Юрія Ковальчука, і від­верто лівий пенальті в Чуднові, який фактично «по­ховав» „Граніт”? А ще надто вже кидалось у вічі, як за рахунок дрібного фолу арбітри в обох матчах гасили атаки «Граніта». І це не місте­чковий патріотизм, панове, а «фе» стосовно всієї першості області загалом. Такого безладу, який творився цьогорік в обох лігах обласної першості, футбол Житомирщини іще не знав.

За матеріалом місцевих ЗМІ
Категорія: Малинщина | Переглядів: 1248 | Додав: oks
Всього коментарів: 7
7 1   (31.10.2010 11:47) [Материал]
просто жах. як не поле погане то судьї засуджують.нещастить малинчаним.

6 RSS   (30.10.2010 21:21) [Материал]
З чим там вітати!!!!!Раніше Граніт займав 2 і 3 місця без допомоги легіонерів!!!!А зараз з приїзними гравцями "ЕЛЕ ЕЛЕ ДУША В ТЕЛЕ" займають 3 місце!!!! wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko wacko

5 YaRiK   (30.10.2010 19:46) [Материал]
Зборовский

4 oks   (30.10.2010 19:20) [Материал]
А хто забив м"яч за Граніт?

3 YaRiK   (30.10.2010 19:10) [Материал]
заздрики!!!!!!!!!!!!!!! привітайте Граніт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 dstr   (30.10.2010 16:56) [Материал]
"Гранит" - "Колос" 1:0
"Арсенал" - "Тетерев" 2:0

1 Artes   (29.10.2010 23:10) [Материал]
Жаль.


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"