Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Промінь-ДЮСШ - Лісовод-АПК - 1:2 (2009р.)
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
"ГРАНІТ" - ТРЕТІЙ!
 

Минулої суботи у Житомирі були зіграні матчі, в яких визначилася трійка кращих команд першості області.

Малинських уболівальників у першу чергу цікавила гра за третє місце, за яке мав поборотися наш «Граніт». Протистоя­ли ж нашим землякам футболі­сти Новогуйвинського «Колоса», яких у народі називають «танкі­стами» через наявність у цьому селищі під Житомиром танкоре­монтного заводу. Та й саме ви­значення «танкіст» раніше фігу­рувало у назві команди, яка ре­гулярно бере участь у різнома­нітних футбольних турнірах об­ласного рівня.

Суперник, між іншим, нам діс­тався непростий. У групі «Пів­день» команда набрала 39 очок — стільки ж, як і ФК «Чуднів», з яким малинчани вибо­рювали нещодавно право проби­тися до основного фіналу. Але «Колос» поступився чуднівцям першим рядком у групі тільки за кращою різницею забитих і про­пущених голів. Тож перед «бронзовим» фіналом гранітненських уболівальників тішило тільки те, що, на відміну від «Граніта», новогуйвинці свій півфінал здали переможцю нашої північної гру­пи — «Арсеналу» із Сінгурів — практично без бою.

Сам же матч за третє місце ви­дався не вельми видовищним в ігровому плані. В'язка, жорстка боротьба на кожному клаптику поля по суті двох рівних команд. Хоча у першому таймі щебзаводівці мали певну перевагу — біль­ше тримали м'яч, та й атаки їхні були небезпечніші. Як наслідок, у першій половині гри гравці «Граніта» мали три реальні шанси забити гол, тоді як футболі­сти «Колоса» спромоглися лише на два півмоменти біля воріт су­перника.

Ситуація на полі кардинально змінилася у другому таймі. Десь із 50-ї хвилини новогуйвинці по­чали потихеньку перебирати ни­тки гри у свої руки. Щоправда, до того часу вони вже поступалися у рахунку. На 48-й хвилині гранітненці заробили штрафний у центрі поля. До м'яча підійшов Юрій Ковальчук і виконав навіс­ну передачу точно на ногу Оле­га Зборовського. Кращий бомба­рдир команди у чемпіонаті обла­сті в один дотик красиво пере­правив м'яч у сітку воріт. Повів­ши 1:0, наші земляки віддали іні­ціативу супернику і стали грати на контратаках, довівши в підсу­мку гру до перемоги.

Таким чином, і у сезоні-2010 «Граніт» не залишився без меда­лей обласної першості, здобувши бронзові нагороди. Чемпіоном же став «Арсенал», гравці якого у той же день взяли гору — 2:0 — над ФК „Чуднів”, срі­бним призером чемпіонату.

Насамкінець варто зауважити, що цьогорічна «бронза» навряд чи порадувала самих футболіс­тів, тренерів команди та спонсо­рів, не кажучи вже про уболіва­льників. Адже вже який рік по­спіль «Граніт» претендує на за­гальну перемогу в першій лізі, а в підсум­ку стає то другим, то третім. Та будемо надіятись, що вже насту­пного року і ця вершина підкориться команді з Гранітного, яка, що б хто не казав, усе ж таки три­має марку малинського футбо­лу на високому рівні.

За матеріалом місцевих ЗМІ

Категорія: Малинщина | Переглядів: 1434 | Додав: oks
Всього коментарів: 1
+1   Спам
1 Антон   (06.11.2010 10:40) [Материал]
"Та будемо надіятись, що вже насту­пного року і ця вершина підкориться команді"
- Надійтеся. вже три роки надіємося.надія вмирає останьою.
"що б хто не казав, усе ж таки три­має марку малинського футбо­лу на високому рівні"
-тобто виходить що третє місце команди в якій зібрані найкращи гравці Малина і легіонери це нормально.тримають хлопці марку малинського футбола на високому рівні. biggrin biggrin


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"