Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Промінь (Любовичі) - володар кубку "Осінь-2010"
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
СТОРІНКАМИ ІСТОРІЇ
 

Цікаве фото завантажив на сайт користувач vidoplasov (Сергій Нагорський) – юнацької команди "Папірник”, яка у 1987р. стала чемпіоном України в турнірі "Шкіряний м’яч” (в старшій віковій групі). Ось, що пише стосовно цього успіху в своїй книзі "На спортивних аренах" Володимир Студинський.

В 1987 році юнацька команда «Папірник», яку готували справжні ентузіасти спорту Є.І. Вербицький, В.Ф. Горай, М.Г. Яцюк, О.Й. Кульчицький,   В. І. Грищенко,   вдало   виступила у республіканському турнірі «Шкіряний м'яч». В зональній першості цього турніру на наших земляків чека­ли команди із Чернігівської й Київської областей та міста Києва. Юні малинчани пройшли цей етап без поразок. Це дозволило «Папірнику» взяти участь у фінальному турні­рі на приз клубу «Шкіряний м'яч», який проходив у м. Калуші Івано-Франківської області. Команди-учасниці турніру були розділені на дві групи. Переможці групового турніру зустрічались у фіналі. Крім малинчан в одній групі були команди Запорізької, Черкаської та Терно­пільської областей. «Папірник» переміг черкаських та запорізь­ких футболістів, а з тернопільцями зіграли унічию. І лише за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів малинчани пробились у фінал. У вирішальному матчі на них чекала сильна команда з Херсонської області. Гру обслуговував відомий український ре­фері, арбітр ФІФА М. Ступар. Юні малинчани показали видовищну і результативну гру. Вони перемогли з рахунком 3:0. Переможцями республіканської першості стали Олександр Бинчук, Сергій Нагорський, Валерій Тришкін, Олег Марченко, Олександр Саютін, Олександр Ткаченко, Віктор Студинський, Ігор Шевченко, Вячеслав Кравченко, Сергій Довгоборець, Пав­ло Корнійчук, Анатолій Михайленко, Михайло Тимошенко, Олег Порохнюк, Олександр Яцюк, Валерій Михайленко. Воротар команди О. Бинчук був визнаний кращим голкіпером турніру. Юнаки малинського «Папірника» представляли Україну на всесоюзному турнірі «Шкіряний м'яч», який проходив у столиці Грузії — місті Тбілісі.


Завантажити фото на сайт, що стосуються футболу Малинщини можна тут (завантажувати можуть також незареєстровані відвідувачі) - ЗАВАНТАЖИТИ ФОТО

Категорія: Малинщина | Переглядів: 1256 | Додав: oks
Всього коментарів: 3
3 vidoplasov   (09.03.2011 21:40) [Материал]
Исправлено - на фото, конечно, Валера Михайленко. Толя Михайленко тоже играл в той команде, но на фото его нет.
Нижний ряд: Слава Кравченко, Александр Ткаченко (капитан), Виктор Студинский, Олег Марченко.
верхний ряд: Сергей Нагорский, Паша Корнийчук, Саша Саютин, Саша Бинчук, Валера Михайленко, Валера Тришкин, Игорь Шевченко.

2 vidoplasov   (09.03.2011 21:28) [Материал]
Нижний ряд: Слава Кравченко, Александр Ткаченко (капитан), Виктор Студинский, Олег Марченко.
Верхний ряд: Сергей Нагорский, Паша Корнейчук, Саша Саютин, Саша Бинчук, Валерий Михайленко, Валера Тришкин, Игорь Шевченко.

1 oks   (09.03.2011 19:44) [Материал]
На фото впізнаю нинішніх ветеранів: Валерія Михайленка (третій праворуч у верхньому ряду), Ігора Шевченка (крайній праворуч у верхньому ряду) і Олександра Ткаченка (другий ліворуч у нижньому ряду), а також Павла Корнійчука (другий ліворуч у верхньому ряду).


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"