Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Любовичі - Ветерани Малина 1:4 (24/08/12)
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
"МЕТАЛУРГ" - СК "КОРОСТЕНЬ" - 3:2
 
Чемпіонат України серед аматорських команд.

4-й тур. 18 травня. м.Малин. Стадіон "Авангард”

"Металург” (Малин) – СК "Коростень” – 3:2 (2:1)

Арбітри: Дубровець П.В., Стародубов В.С., Соболевський В.В. – всі Житомир.

Інспектор: Журибіда В.В. (Луцьк).

"Металург”: Купневич (к) – Джус, Задорожній, С.Михайлов, Дідківський (Гаєвський) – Денисюк, Вигівський, А.Корнійчук (Грицак), О.Корнійчук (Грищенко), Сотніченко (Лобачевський) - Музика.

Голи: 0:1 Лазаренко (11), 1:1 Музика (19), 2:1 Музика (25), 3:1 С.Михайлов (71), 3:2 Омельянов (86).

На 30-й хвилині Вакульчук (СК "Коростень") не реалізував пенальті.

Через травми провідних гравців "Металурга” Романа Михайлова та Юрія Ковальчука Володимиру Волуйку довелося ставити в стартовий склад "необстріляних” Петра Задорожнього та Володимира Сотніченка. Загалом в стартовому складі на поле вийшло троє дев’ятнадцятирічних гравців та один двадцятирічний гравець.

СК "Коростень” вийшов уперед вже на 11-й хвилині гри після помилки захисника "Металурга”. Завдяки двом стандартним положенням на 25-й хвилині в рахунку вже вів "Металург”. У обох випадках, на 19-й та 25-й хвилинах, після розіграшу штрафних ударів відзначився кращий бомбардир малинчан – Віталій Музика, який ще у минулому році грав за дублюючий склад маріупольського "Іллічівця” в другій професійній лізі. На 30-й хвилині арбітр матчу призначив пенальті у ворота "Металурга”, зафіксувавши гру рукою гравця малинської команди. Але гості не скористалися таким шансом: Іван Купневич відбив м’яч ногою, який потім відрикошетив у перекладину, а після добивання гравцем СК "Коростень” потрапив в стійку воріт. Забігаючи вперед, "Металургу” неодноразово допомагала фортуна в сьогоднішній грі. 

Незадоволений таким перебігом подій, тренер гостей Анатолій Журавський після перерви посадив "на банку” двох польових гравців та воротаря своєї команди. Це дало результат – команда зовсім по-іншому заграла і майже весь другий тайм провела на половині поля "Металурга”, але гол забив знову "Металург”. На 71-й хвилині Борис Лобачевський до кінця поборовся в центральній частині поля, віддав пас на Сергія Михайлова, який реалізував вихід один на одни з голкіпером – 3:1. СК "Коростень” не знітився і продовжив штурмувати ворота "Металурга”. За чотири хвилини до кінця гри гостям після штрафного удару вдалося скоротити рахунок – 3:2. Помилку допустив Іван Купневич, але саме завдяки надійній грі голкіпера "Металург” у сьогоднішньому матчі не пропустив більше м’ячів. Загалом гра "Металурга” сподобалася вболівальникам, але проблеми в захисті були очевидними. Захист є найслабшою ланкою "Металурга”.

Свою наступну гру "Металург” проведе в суботу в Житомирі проти ветеранів "Полісся” в рамках 1/4 кубку області. В аматорській лізі наступну гру малинчани зіграють 29 травня в гостях проти лідера групи та головного фаворита – ФК "Самбір” (Самбір, Львівська обл.).
Категорія: Аматорська ліга | Переглядів: 1352 | Додав: oks
Всього коментарів: 3
3 shved   (19.05.2011 00:09) [Материал]
Металург (Малин) - СК Коростень 3:2 (2:1)
Голи: 0:1 Ярослав Лазаренко (11), 1:1 Віталій Музика (19), 2:1 Віталій Музика (25), 2:1 Сергій Вакульчук, 3:1 Сергій Михайлов (71), 3:2 Олександр Омельянов (86).

2 oks   (18.05.2011 23:51) [Материал]
Вибачаюсь, вони схожі за статурою, тому і сплутав.

1 ......   (18.05.2011 23:47) [Материал]
3:1 А.Корнійчук (75) не Корнійчук а Михайлов Сергій


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"