Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
ФК Малин - Вікторія - 6:6 - 2010р.
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
ОЛЕКСАНДР КОЦЮБКО: "ТИСК НА КОМАНДИ ЙДЕ ШАЛЕНИЙ"
 

Очікуваний чвертьфінал кубка області  між "Металургом” та "Ветеранами-Полісся” з Житомира, не відбувся через нібито відмову останнього від участі в цих змаганнях.

За деякою інформацією, замінити ве­теранів житомирського футболу, які раніше з кубка вибили «Металург-2», мав би «Титан» з Іршанська, який також запалив червоне світло в турнірі перед на­шими земляками з Гранітного («Будівель­ник»), але й тут вийшов «прокол», бо і цей суперник знявся з розіграшу. Нібито, піс­ля дзвінка з області керівнику підприємс­тва, яке спонсорує команду, із вимогою припинити участь в турнірі, який прово­диться під егідою Житомирської обласної федерації футболу, очолюваної Олекса­ндром Коцюбком. Ось так, виходить, чин­на обласна влада валить житомирський футбол і заганяє усіх «під своє крило». Відтак, хто буде наступним суперником «Металурга» і чи взагалі цьогорічний ро­зіграш кубка області, який проводять фу­тболісти, а не чиновники, буде доведено до логічного завершення, ми й запитали у самого керівника ЖОФФ Олександра Коцюбка, котрий цієї середи завітав у Ма­лин на матч-відкриття у нашому місті че­мпіонату України з футболу в аматорсь­кій лізі, у якому місцевому «Металургу» протистояв ФК «Коростень».

— Із кубком усе гаразд — турнір буде зіграно, як і належить, — зазначив Олек­сандр Петрович. — Справді, тиск на ко­манди йде шалений, але всі прекрасно розуміють, що це явище тимчасове: очо­лювана мною федерація футболу обла­сті є легітимною, визнаною Федерацією футболу України, про що свідчить і лист Президента ФФУ Григорія Суркіса до гу­бернатора області Сергія Рижука, в яко­му той просить припинити втручання у громадські футбольні організації та дати можливість спокійно займатись своїми справами тій обласній федерації, дії якої не суперечать статутам ФФУ, УЄФА та ФІФА. Так що до нас потихеньку поверта­ються ті команди, які спочатку, було, під­далися тиску і відмовились від участі в розіграші кубка. Ось той же Коростень уже подав заявку на участь в чемпіонаті області, Новоград-Волинський поверну­вся. Тобто, ті команди, які представля­ють Житомирщину в ААФУ (Асоціація аматорського фупболу України), яка є структурним підрозділом ФФУ: якби во­ни й надалі залишалися «по той бік ба­рикади», то, зрозуміло, шлях до турнірів, які проводить Федерація футболу Украї­ни, для них був би закритим.

— А що стосується наступного супер­ника «Металурга» в кубку області, то вже найближчої суботи команда зіграє пер­ший чвертьфінальний матч із командою «Ветеран-Полісся», і в разі успіху за су­мою двох матчів, у півфіналі зустрінеть­ся із «Титаном» з Іршанська. Певні нюа­нси щодо цих суперників були, але, як ба­чите, не всі злякалися батога, — зазна­чив голова ЖОФФ, додавши, що найбли­жчими днями також буде дано старт і че­мпіонату області з футболу, де він також надіється побачити команди з Малина та Малинського району.

Микола Кузьменко "Соборна площа”
Категорія: Житомирщина | Переглядів: 1489 | Додав: oks
Всього коментарів: 1
1 chuk92   (21.05.2011 10:20) [Материал]
У слові шалений одна літера Н.
В тексті написано правильно, а в заголовку з помилкою.


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"