Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Прощальний матч Тарасюка С. та Милашевського В.
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
ЦЕ ЗБІРНА УКРАЇНИ? НІ - ЦЕ СТАРЕ "ДИНАМО"!
 

Сім екс-динамівців та екс-гравець збірної України Сергій Нагорняк протистояли малинському "Металург-Ветерану" у повторному матчі чвертьфіналу Кубку України серед ветеранів.

Кубок України серед ветеранів віком 35+ років. 1/4 фіналу. Повторний матч.

"Аврора” (Київ) – "Металург-Ветеран” (Малин) - 3:1

21 жовтня. м.Київ. Стадіон "Темп”

Перший матч – 1:1

«Аврора»: Вячеслав Сирота, Василь Кардаш, Владислав Ва­щук, Юрій Дмитрулін, Дмитро Семчук, Андрій Гусін, Артем Яшкін, Віталій Косовський, Костянтин Бабич, Віктор Уляницький, Вадим Гольдин, Сергій Солдатов, Костянтин Сахаров, Сергій Нагорняк, Сергій Ребров.

«Металург-Ветеран»: Анатолій Глущенко, Валерій Михайленко, Євгеній Осипчук, Руслан Соболевський, Микола Ткачук, Сер­гій Джус, Андрій Грищенко, Юрій Якименко, Юрій Ковальчук, Ан­дрій Кулик, Олександр Ткаченко, Володимир Волуйко, Віктор Чо­рний, Володимир Ящук, Іван Неділько, Сергій Сидорчук, Вале­рій Рубанчук.

Голи: Сергій Нагорняк, Василь Кардаш, Сергій Ребров — Во­лодимир Ящук.

  До Малина, як відомо, мину­лого понеділка «Аврора» привезла п'ятьох колишніх грав­ців столичного ФК «Динамо». Тут Василь Кардаш, Віталій Косовсь­кий, Артем Яшкін, Юрій Дмитрулін та Сергій Ребров із нашими земляками справитись не змог­ли, зігравши внічию. Причому, ветерани-металургівці не просто «випадково відскочили», а гра­ли на рівних і навіть переграва­ли своїх іменитих візаві в окре­мих ігрових моментах. Зрозумів­ши, відтак, що «з цим Малином можуть бути проблеми», керівни­цтво «Аврори» через чотири дні на матч-відповідь підтягнуло не менш знаменитих колишніх динамівців — Андрія Гусіна і Вла­да Ващука та екс-гравця «Шах­таря» Сергія Нагорняка. Усі во­ни одночасно вийшли на поле, з чого на лаві запасних «Аврори» хтось із їх партнерів тут же, по аналогії з відомою рекламою, вдало пожартував:

Це збірна України, татку?

Ні, синку, це — старе «Ди­намо»!

Загалом же «старе «Динамо» цього дня було в доброму гумо­рі, й ті ж Влад Ващук, Сергій Ребров та інші не відмовляли у спілкуванні та фотографуванні нечисленним малинським убо­лівальникам як до гри, такі піс­ля неї. А поява в ході матчу на стадіоні Олега Гусєва, нині діючого футболіста «Динамо», котрий, як виявилось, приїхав підтримати старших товаришіводноклубників, малинчан (та і киян) мало не шокувала. Ще на­передодні увечері Олег грав проти турецького «Бешикташа» в Лізі Європи, де став одним із героїв матчу (саме після куто­вого у його виконанні кияни й вирвали перемогу, забивши гол на четвертій доданій хвилині), а тут — ось він, поруч. І ні крап­лини зірковості: «Фото з авто­графом? Будь-ласка! Чому не могли так довго забити «Бешикташу»? Не наш день! Удачі в Туреччині! Спасибі! Постарає­мось виграти і там». Що й каза­ти — Професіонал.

   Щодо гри, то вона вийшла приблизно такою, як у Малині — рівною. Рахунок 3:1 неповністю відображає перебіг подій на футбольному полі.

Початок зустрічі був за малинчанами, які створили два сто­відсоткових гольових моменти біля воріт суперника. Ех, якби ветеранам «Металурга» хоч трі­шечки везіння і влучності у той день, то ще не відомо, яка з двох команд була б у півфіналі. А так: не забиваєш ти — заби­вають тобі. Красива комбінація за участю відразу кількох фут­болістів «Динамо» (чи то пак «Аврори») завершилася точ­ним ударом Сергія Нагорняка, який відкрив рахунок у матчі з пасу Сергія Реброва. Під заві­су першого тайму кияни подво­їли його. Після обрізки когось із футболістів малинської коман­ди в центрі поля, гравці «Авро­ри» миттю відкинули м'яч на са­мотнього Василя Кардаша і той, вийшовши сам-на-сам, посадив «на п'яту точку» воротаря гос­тей Анатолія Глущенка, проби­вши між його ніг. 2:0 — вагома заявка на перемогу. Але малинчани просто так здаватись не збирались.

Другий тайм був майже повні­стю за ними. Та Віктор Чорний, Сергій Сидорчук, Володимир Ящук один за одним знову втра­чають добрі нагоди забити. Врешті, Володі Ящуку вдаєть­ся таки відквитати один гол, хоч сам він після гри стверджував, що лише супроводжував м'яч до воріт, не торкавшись його. В останні п'ять хвилин гри «металургівці», розуміючи, що втра­чати їм нічого, а ще один гол ви­водить їх до півфіналу, всією ко­мандою йдуть вперед і... пропускають м'яч у свої ворота. Це Сергій Ребров фірмовим поту­жним ударом поставив остато­чну крапку в непростому двобої своєї команди з малинськими футболістами.

У вас хороша команда, нам довелося нелегко, — відповів він після гри на прохання поді­литись враженнями про матчі з малинчанами.

    - Я на грі у Малині не був, але і сьогодні ваша команда грала здорово, — вторить Реб­рову Владислав Ващук. — Малину просто не вистачило до­свіду, — додав він.

    - Справді, «Металург» ми пройшли тільки завдяки вищо­му класу наших футболістів, — підтримав оцінку своїх гравців тренер "Аврори” Віктор Шельменко. —Ми навіть не сподівалися, що буде так важко. У са­мовіддачі ваші футболісти пе­ревершили самих себе і здиву­вали нас, адже на першість Ки­єва ми забиваємо суперникам по шість-сім голів за матч. Ду­маю, двох-трьох повноцінних тренувань Малину якраз і не ви­стачило.

Зважаючи на те, що тільки пе­ред матчами з киянами «Мета­лург-Ветеран» підсилив свій склад кількома колишніми фу­тболістами з інших команд Жи­томирщини, то тренер киян сто відсотково правий. Зіграності нашій команді справді не виста­чало, про що свідчать несподі­вані провали в обороні, якими зіркові динамівці скористались на всі сто. Утім, навряд чи знай­дуться серед малинських убо­лівальників ті, хто відважиться кинути камінь у бік футболістів і тренера малинчан за ці два матчі.

.

Сьогодні у ваших гравців було 4-5 стовідсоткових гольо­вих моменти, і реалізуй вони їх хоча б половину — «Металург» ішов би далі, — ділиться своїми враженнями від матчів цієї чвертьфінальної пари, свідком яких став, відповідальний секре­тар Асоціації ветеранів футбо­лу України Сергій Щербак. — Обидва матчі малинчани прове­ли достойно, проте не забувай­мо — хто був їхнім суперником. Тому хочеться особливо відзна­чити граючого тренера Володи­мира Волуйка та президента футбольного клубу «Металург» Івана Неділька, котрі в такі ко­роткі терміни спромоглися зібра­ти і створити хорошу команду. Шкода лише, що у самому Ма­лині дуже мало людей прийш­ло на стадіон, через що складається враження, ніби футбол у місті нікому, окрім Волуйка з Недільком, не потрібен, — заува­жив наостанок Сергій Вікторо­вич, додавши, що навіть у ма­ленькій Андрушівці на подібні матчі приходить значно більше уболівальників. — 3 такою жах­ливою організацією матчів за участю ветеранів київського «Динамо», як це було у першій малинській грі, скажу відверто, ніде в Україні мені стикатись ще не доводилось, — зазначив він.

.

Що тут додати? Про той матч уже було сказано достатньо. І на шпальтах нашої газети, і ма­линськими уболівальниками. Будемо, відтак, сподіватись, що подібне більше не повториться. Тим паче, що маємо ж досвід прекрасної організації матчів такого рівня. Згадайте хоча б, як у 2008-му році Малин при­ймав у себе ветеранів донець­кого «Шахтаря». Між іншим, то­ді у місті була помаранчева вла­да, а зараз... Та це так, до сло­ва, без жодних натяків.

Микола Кузьменко, тижневик "Соборна площа”

Автор фото: Вован


.

.
.
.
.
.


Категорія: Ветерани | Переглядів: 1575 | Додав: oks
Всього коментарів: 1
-1   Спам
1 12   (04.11.2011 22:42) [Материал]
а як коростенці С. Джус, А. Грищенко зіграли?


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"