Привіт,.Гість



      

ФУТБОЛЬНИЙ  ПОРТАЛ
МАЛИНЩИНИ                    
                                               
Випадкове фото
Хіммаш (Коростень) - Металург 4:0(1/4 кубка 2008р)
Статистика
 
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Мій профіль | Вихід
Форма входу
РОЗДУМИ ПРО ЧЕМПІОНАТ
 

    Перенос сьогоднішньої гри між командами ФК Любовичі та Мрія (Луки) наштовхує на деякі роздуми стосовно розкладів у нашому чемпіонаті. Все таки, особисто я, схиляюсь до думки, що цей матч так і не буде зіграний ( звичайно, заради збереження іміджу нашого чемпіонату,  цього дуже не хочеться).

     І це буде  вже другий випадок, коли команда суперників не виходить на гру проти безсумнівного лідера цьогорічного чемпіонату, і на жаль, мабуть це буде не останній раз. Ну не бачать зараз, навіть такі, не останні команди в районі, як «Каскад» і «Мрія», сенсу виходити на гру, та й просто їхати в ті ж Любовичі і отримувати десяток голів в свої ворота. Для таких команд вигідніше просто залишитись вдома, можливо провести тренування в цей час, і тим самим зберегти навіть психологічну стійкість, бо що не говоріть, а програвати 0-13, 1-12 чи 1-8 то неабиякий удар по впевненості футболістів у своїх силах.

     І виходить, що в чемпіонаті назріває проблема. Насамперед, проблема в інтересі до чемпіонату в самих учасників. Причому, кількість команд з кожним туром збільшується. Виною всьому, на мій погляд, в відсутності чіткого визначення поняття «легіонер» і в дозволеній кількості таких «легіонерів» для участі в грі. Ну це, вибачте мене, абсурд, коли за команду грає реально 9-11 РЕАЛЬНИХ легіонерів. Для чого в нас взагалі організовуються подібні змагання? Напевно, для того, аби , в даному випадку, в районі, в селах району максимально масовіше залучити молодь для заняття футболом. В нас виходить трішки по-іншому. 

     Невідомо, коли загальний рівень нашого чемпіонату підніметься до рівня хоча б наших сусідів – Радомишльського району, але хоча б, в організації змагань можна було б у них і повчитися. Кому цікаво, той спокійно може зайти на сайт їхньої федерації і ознайомитись з їхнім чемпіонатом. До речі, в їхній першій лізі (там є ще й вища),  подібна ситуація з легіонерами виникла в цьому сезоні. Команда «Політ» Облітки, підсилена величезною кількістю «варягів» виграла перше коло, як то кажуть, «в одну калітку». То після цього, я не знаю хто був ініціатором  даного питання, федерація, своїм вольовим  рішенням змінила регламент по ходу сезону, і різко зменшила кількість легіонерів до 2 гравців на полі.

     І не знаю, як хто, а я вважаю, що якщо вже не в цьому сезоні, то вже реально з наступного потрібно було б  і в нас в цьому питанні навести порядок, тому, що реально чемпіонат завернеться. Тому, що це не чемпіонат, де визначають не чемпіона, а срібного призера, в кращому випадку.

     Хочеться, щоб в коментарях відвідувачі сайту поділилися своїми думками і враженнями з цього приводу, а може і голова федерації щось скаже по даному питанню.

Категорія: Малинщина | Переглядів: 1556 | Додав: Вован
Всього коментарів: 5
5 Oo   (23.07.2012 14:45) [Материал]
та не тамада стоко не п"э )

4 Вождь   (23.07.2012 14:43) [Материал]
(Оо) тихенько..ти ще скажи томадой))

3 Oo   (23.07.2012 14:40) [Материал]
бо Мрия женила капитана )))
а вождь був гостьом програми )))

2 Вождь   (23.07.2012 14:38) [Материал]
ви даже не знаэте чого перенесли матч,а пишете всяку эрунду...

1 seruy   (22.07.2012 23:22) [Материал]
Підтримую на всі 100%. Головне завдання чемпіонату, за словами голови федерації та його оточення, розвиток масового футболу в селі і заохочення молоді до цієї гри. На мою думку з наступного чемпіонату потрібно вводити певне число гравців(6-7), які обовязково повинні проживати в цьому населенному пункті, за який він грає.Зменшити кількість легіонерів до 2-3 чоловік. В такому випадку у молодих гравців зявиться мотивація та бажання грати і займатися футболом. А в нас виходить що молодим грацям немає сенсу займатись футболом, так як всеодно дядько з товстим кошельком привезе своїх гравців, хіба що випустить на останні 5-10 хв.Мені здається багато команд мають і грають за допомогою своїх гравців.


© "Футбольний портал Малинщини", 2008-2024
Використання наших матеріалів дозволяється винятково за умови посилання
(для електронних видань — гіперпосилання) на "Футбольний портал Малинщини"